Първоначално изпратено от c1tss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеКолеги, пак прекосихме 1,34, въпреки че ми се виждаше да няма нови такива вълни. От тук нататък се надявам да удари едно дъно 1,31-32 и после вече засилваме нагоре?yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекакви дълги бре ,фигура и половина съм на + и още не пускам,ще има....Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеТо стана за дългиАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениекабела потегли,кой укасил ,спечелил,аз даПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
виждам, че болшинството пак са на къси...значи ще има още изненади, тези индикатори са само, за да придадат по голяма тежест на измаматаКато почне да се пуска ще е брутално и изведнъж..най вероятно в края на някоя американска сесия, даже няма да може да се хване влака, но дотогава мазно, мазно е нагоре..успех
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнениекъса евро долар 1.3363 стоп на 1.3373
ИЗЯЛ СЪМ ДВЕ ТРОЙКИ.:
ОСТАНАЛИТЕ 1/3 СЪС СТОП НА 1.3360 НА +3 И ТАРГЕТ 1.33
ОТ ТАМ . ЩЕ ДЕБНА ЗА ДЪЛГИ , НО МОЖЕ ДА СЛЕЗЕ И ДО 1.33. ОСВЕН ТОВА е Петък и не ми се ще да оставям позиции за почивните дни.Last edited by 4ono; 23.08.2013, 16:51.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеТака не става,щот Вуйка вече е купил бутилката.
При всички положения според мен друга седмица ще видим котировки под 1.3300 ,
може би до 1.3000 , от там съм само бай на всяка едночасова корекция .Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар