IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
    що стана , щеше да се дави еврака
    като в влязат в сирия..тогава, дотогава ще пъпли нагоре, ама после...кавъв екшън ще е

Коментар

• голяма скука днес рейндж в 40 пипа
      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• що стана , щеше да се дави еврака
        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Добро утро !
          Спорна седмица на всичкото спекулант

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Колеги, пак прекосихме 1,34, въпреки че ми се виждаше да няма нови такива вълни. От тук нататък се надявам да удари едно дъно 1,31-32 и после вече засилваме нагоре?
            Кво го търгувате токова тва евро нз. Най- смрадливата двойка е евро долар. Разгледайте Озито паунда иена. Те са много по - интересни.
            yolo

Коментар

• Колеги, пак прекосихме 1,34, въпреки че ми се виждаше да няма нови такива вълни. От тук нататък се надявам да удари едно дъно 1,31-32 и после вече засилваме нагоре?
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                какви дълги бре ,фигура и половина съм на + и още не пускам,ще има....
                Oversold стана на 5545... до 5520 да е - от там е за дълги... Успех!
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                  То стана за дълги
                  какви дълги бре ,фигура и половина съм на + и още не пускам,ще има....

Коментар

• в 15.30 едно бързо 32.40....няма да е лошо
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• паунда заби надолу...да видим дали ще го последва и еврака
                      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                        кабела потегли,кой укасил ,спечелил,аз да
                        То стана за дълги
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• виждам, че болшинството пак са на къси...значи ще има още изненади, тези индикатори са само, за да придадат по голяма тежест на измаматаКато почне да се пуска ще е брутално и изведнъж..най вероятно в края на някоя американска сесия, даже няма да може да се хване влака, но дотогава мазно, мазно е нагоре..успех

Коментар

• кабела потегли,кой укасил ,спечелил,аз да

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                              къса евро долар 1.3363 стоп на 1.3373
                              ИЗЯЛ СЪМ ДВЕ ТРОЙКИ.:
                              ВТОРАТА МЕКИЦА 1/3 В ТОРБАТА НА +17(1.3346)
                              ОСТАНАЛИТЕ 1/3 СЪС СТОП НА 1.3360 НА +3 И ТАРГЕТ 1.33
                              ОТ ТАМ . ЩЕ ДЕБНА ЗА ДЪЛГИ , НО МОЖЕ ДА СЛЕЗЕ И ДО 1.33. ОСВЕН ТОВА е Петък и не ми се ще да оставям позиции за почивните дни.
                              Last edited by 4ono; 23.08.2013, 16:51.

Коментар

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
                                Така не става,щот Вуйка вече е купил бутилката.
                                Не съм , но ще го направя веднага след като видим кой печели
                                При всички положения според мен друга седмица ще видим котировки под 1.3300 ,
                                може би до 1.3000 , от там съм само бай на всяка едночасова корекция .
                                Мнението ми води до фалит !

Коментар

Working...
                                X