IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добре НО ако сащ изядат дървото с тази агресия и ги размажат ? как ще е сценарият тогава? удари с ракети по европа.от Сирия и Иран и ...по израил?удари от арабски агенти вътре по сащ?
    молим?айде нема нужда

Коментар

• Must watch

http://www.youtube.com/watch?v=0tsUZ...VSIA63OV3J6vhA
      yolo

Коментар

• Яко друсат клона обаче , днес по едно време като отиде до 1.3322 си казах , ае
        най-накрая тръгна вече...да ама не , отново в изходна позиция съм и чакам да
        закачи , стоповете над 1.3450 , да видим до края на седмицата...
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• гепи сцепи мрака, цакам малка
          куурекция за да го гепя

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            естествено,че ще рипа военни действия са Мехлем за Американската икономика
            Което подкрепя мнението на ВУЙЧО за под 1,33. Но ако е така най-вероятно ще стане под 1,30 при евентуална война.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнение
              Интересно как би се отразила война със Сирия на гущерчетата?

като гледам предишните, май ще рипа.... но бавно!?
              естествено,че ще рипа военни действия са Мехлем за Американската икономика
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Интересно как би се отразила война със Сирия на гущерчетата?

като гледам предишните, май ще рипа.... но бавно!?

Коментар

• е/д на 5 мин вижте какво рисува??? според това трябва да литне..vimpel
                  Last edited by stone kold; 27.08.2013, 17:56.
                  молим?айде нема нужда

Коментар

• syria and iran have a mutual defense treaty.

attacking syria is an indirect way to attack iran, who sit on the third largest oil reserves in the world. supplying them weapons to syrian rebels, and then blaming syria for their use (false flag operation) is what they've likely done.

they're sneaky, but we already knew that. please, no more war for oil.
                    yolo

Коментар

• да не стане само русенското варено да е по ценно от каквато и инвестиция да имаме
                      молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнение
                        Слуша ли коментарите. Не им пука от ЮН законите
                        И на мен не ми пука Важното е пазарите да са ОК
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Ключовото е в червено:
                          Слуша ли коментарите. Не им пука от ЮН законите
                          yolo

Коментар

Ключовото е в червено:

American forces are "ready" to launch strikes on Syria if President Barack Obama chooses to order an attack, US Defence Secretary Chuck Hagel says.

Коментар

• US ready to launch Syria strike, says Chuck Hagel

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-23847839
                              yolo

Коментар

Долара -1% за сега спрямо Йената. Може да стигнем до -1.5% до края на деня.
                                Купуване на друга валута, покрай конфликта в Сирия. Яната поскъпва, златото също, петрола едва сега започна да се отразява. Дакса падна, а Дау тръгва от ниско...

Предвид страхливата политика на Обама, може да се окаже добри нива за дълги, при яната Също така имаме добри свръхпродажби

Коментар

Working...
                                X