If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Насърчават конкурентността и бетонират долара като световна валута - по- евтин долар = по- атрактивни доларово деноминирани активи (купуваш нещо/продаваш $) = все по- силна зависимост от долара. Полуава капан - за да се отървен от обезценяващият се кеш, надуваш балони, оценени в... долари, които рано или късно се пукат и бетонираш статуна на точно тоя кеш кеш, т.е. бъдещата му обезценка и все по- силна зависимост от нея. Един от основните лостове на американската икономическа доминация. Цяло изкуство е да продаваш все повече от нещо, което струва все по- малко и да провокираш все по- голямо търсене...
Благодаря за отговора и на трима ви. Като цяло на акъла единствено ми идваше това за внос/износ, но не бях напълно наясно, мисля че сега поне имам някаква представа. Тва FOREX-а си е*ало майката... Потроших сума ти пари, време е май да се отказвам.
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
да приберат стинките на цацатаза износа и за дълговете е по добре.на никой не му трябва силен долар.то това е форекса, последните години.излиза брадатия и Управя долара,после меркел Управя я Гърция,Кипър... абе фалира си някоя държавичка и го връща на брадатия лично мнение
Анджък де,чакаме отговора на Европа,щото и на нея пък не и е комфортно със скъпо Евро
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Извинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
да приберат стинките на цацатаза износа и за дълговете е по добре.на никой не му трябва силен долар.то това е форекса, последните години.излиза брадатия и Управя долара,после меркел Управя я Гърция,Кипър... абе фалира си някоя държавичка и го връща на брадатия лично мнение
Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Извинявам се за тъпия ми въпрос, но някой може ли с две изречения да обясни защо сами смъкват долара си?
Насърчават конкурентността и бетонират долара като световна валута - по- евтин долар = по- атрактивни доларово деноминирани активи (купуваш нещо/продаваш $) = все по- силна зависимост от долара. Полуава капан - за да се отървен от обезценяващият се кеш, надуваш балони, оценени в... долари, които рано или късно се пукат и бетонираш статуна на точно тоя кеш кеш, т.е. бъдещата му обезценка и все по- силна зависимост от нея. Един от основните лостове на американската икономическа доминация. Цяло изкуство е да продаваш все повече от нещо, което струва все по- малко и да провокираш все по- голямо търсене...
е сега 4е намали с&п реитинга на германия и глей ко ставааа
а,аз не се притеснявам,просто съм затворил едни пари,ама........
Кой ще им бърше гъзовете на господата Хамериканци,като само след няколко дни ще стане актуална темата за Дебта им.
Яд ,ме е,че дърпат конците на целия свят
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Nicknames: BenaddictedToPrinting, Benny In For A Penny, Homo Thug
Born: Great Depression
Religion: Keynesianity and Printalam
About Me:
I’m a selfish prick. A hot, rich, pampered intellectual with a big dick and a marathon tongue. I’m young enough to do it often and old enough to do it right. I don’t have time for petty drama or emotional hysterics. I do what I want, when I want.
Activities/Interests:
I like to slice a papaya in half and stare at it for hours
I’m sexually aroused by war documentaries
What Am I Looking For In A Woman?
I’m looking for a woman that I can Print; wrap her around my D*ck and jerk-off for QEternity
Коментар