Първоначално изпратено от d333
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениев туитър с хаштаг #askBOЕ има много интересни отговори и въпроси
Има ли отговор на въпроса "Златото пари ли е?"
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнение
Да видим дали и този път ще ми удари стопа
внимавайте с медиите за масова информация!
С некви плитки стоп-чета и т.н.
Предполагам си ходил на поредния Форекс да те обрулят 200 кинта - дет' ви учат как гарантирано да си загубити стинките.
Не се прави така и забрави всичко чуто там, ако можеш.
Успех!
Коментар
-
до преди малко Спенсър Дейл отговаряше на въпроси в туитър и на въпроса
The Guardian headline today that rates may rise in 2014 a misunderstanding if what you actually said?
той отговори
I think it’s very unlikely that we will raise Bank rate in 2014. We need to see sustained period of strong growth.
От тогава съм къс в паунд/долар със стоп на 0
класически buy the rumors, sell the fact. Да видим дали и този път ще ми удари стопа
внимавайте с медиите за масова информация!Keep going ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеМиранди иената под 98 имахме вход на 97.10 зона имаме начало на затваряне ....абсурдно е под 97 вход къси....
П.П. Ти не си чел форумо предната седмица и тая - 6-7 експозииции метнах даже от вход 96.60 ,а преди 2-3 дни си байках вход 98.67 и пак си излезе и я хлопнах.
Дълги - капиш - ма, е 'ноу мърлява валута спрямо $ - мо'е ти скъса нервитеLast edited by marandi; 18.10.2013, 15:14.
Коментар
-
Ще мятаме по едно очо днес за движението на йената, че май ще се изсипе надолу - ама т'ва е най-отвратителнта валута.
И там кат' се влезе, после няма излизане - или ще я чакаме да се изсипе под 97 или дебнем паун/йена на селл да го лепнем от 161 - ама влизаме 1-2 фигури и бягаме.
П.П. Вместо е/д тъпата двойка го бийте през швейцарски франк долара - по-евтино ми е оттам през бай - щот' 2$ на 100$ ми е евро/долар на седмица, а през бай на швецо 60 цента на 100$ на седмица на позиция.
НЗД на селл от 85.50 по-удобен вход, ма то върви към паритет с австралиеца и при лош сценарий ще видим нива 88 на годишна база ся до пролетта.
Ай, успех! ( хаирлия да е, както шпреха Тато )
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеГапа много ме притеснява, че имам доста отворени позиции на минус и не искам да ги затварям.
За НЗД съм бутнал на 86.10 стоповете - към края на сесията ще видя ко шъ стане и дали да ги бутна още малко нагоре.
За него дръж 150-200 пипа резерв и трудно ще те изненада.
П.П. Виж за зависнало евро от майна си райна време - там съм на 1.40 стоп - щот' там малко повече оставяй аванс, ма отиде догодина докат' го обера и него.
На кабел съм 1.64 стоп и засега стига.
На швецо на 0.89.
П.П. Ако има гап понеделник ( почти 100% е сигура ) ще се разбере какъв ще е вида гап - дали за потвърждаване на досегашните нива или че е изчерпан импулса.
Пуканки и чакаме и леки корекции по входовете, ако пазара позволи
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеДа, бе да то Русото така се прекарва след 3 занулени акаунта някога преди години. Днес нищо не очаквам - само ще дразнят цацата.
Ти кат' наш'те политици ни взе за канарчета тука май - дет' все си мислят, че сме 'ноу тъпи.
Ей, ти го пазара - влизай и ни покажи как се прави - ма, няма изкараш и за една фафла стинки, налЕ?
П.П. Вероятно шъ чекаме гап-а в понеделник - той ще даде повече яснота. Ма, ку излезе прИмоция нейде шъ я вземемОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеЩе те прекарат, но трябва да го разбереш по трудния начин. Този пазар се манипулира от големите банки и дори не е хаотичен, а и играта е по скоро безсмислена - печелят едни и същи.
Ти кат' наш'те политици ни взе за канарчета тука май - дет' все си мислят, че сме 'ноу тъпи.
Ей, ти го пазара - влизай и ни покажи как се прави - ма, няма изкараш и за една фафла стинки, налЕ?
П.П. Вероятно шъ чекаме гап-а в понеделник - той ще даде повече яснота. Ма, ку излезе прИмоция нейде шъ я вземемLast edited by marandi; 18.10.2013, 11:59.
Коментар
Коментар