Първоначално изпратено от PG_Paich
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеАми разпредели обемите по цялата дължина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от PG_Paich Разгледай мнениедоста дълбок за по-големи обеми
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеНе търгувам с твърди стопове, а с индикатори. Ако държиш на стоп той трябва да е на 1.346
Коментар
-
Първоначално изпратено от PG_Paich Разгледай мнениеи къде ще сложиш стоп при покупка от тези нива ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеТато мен са ме учили, че преди клона да се счупи първо пука. А има и здравви клони - трудно поддават.
Да го кажа по друг начин: Двоен връх без рязък откат е инфо за атака и преодоляване и така докато на клона не останат по-малко от 55%.
А казано по още по различен индикатор ТАТО и целия форум трябва да купуват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТи ТАТОвото още не си ли разбрал че когат мамуните станат над 80% на клона .....КЛОНА СЕ ЧУПИ
извода ако наистина е така както хортуваш : продавай EUR/USD
Да го кажа по друг начин: Двоен връх без рязък откат е инфо за атака и преодоляване и така докато на клона не останат по-малко от 55%.
А казано по още по различен индикатор ТАТО и целия форум трябва да купуват.Last edited by valio1900; 18.10.2013, 22:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение80% interest rate EUR/USD е това не съм го виждал до сега, а съм на този пазар от 2001г. А сега ми кажете ,защо ..... купувате тези зелени хартии.
извода ако наистина е така както хортуваш : продавай EUR/USDТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеМани, кат' скивам такъв маркет и ми се драйфа - умрел демек. Още вчера викам спреха го движението и опънахме равната черта.
Ся ще избиваме от гап-ове ко има нещо интересно. Те тия офце така го направиха вече, че да денсим с гап, па през сецмицата да си чешем .... и да чакаме новия гап - да'е ... за изкъртване.
Не ни ли направиха на Майкъл Джексън се чудя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr.Profit Разгледай мнениебрато, какво ще кажеш да си гледаш в твоята паница
Просто като набивате подобни простотии кой от колко пускал - поне се обосновавайте, щот' представяш ли си, аз да ти тръгна да си разправям платформата ко правя всеки ден с по над 20 позиции дневно отворено/затворено.
Пълен миш-маш шъ стане, налЕ?
П.П. Мо'е подведеш някой, брато така - зат'ва Русото не казва кога, как влиза и за колко.
Мо'а ти кажа, че имам зависнало евро от 1.3150 останало, ма смятай от кога е било там и не съм ръгал по форумО тъпотии - пуснах късо евро на 1.3150. И кат' съм го пуснал тогава, ко? - Нали съм го изкъртил още поне 50 пъти през т'ва време от други нива в двете посоки.
Тря'ше се провикна по форумите ли да'е ...
Така ми звучиш, па не знам.
Успех!Last edited by marandi; 18.10.2013, 18:10.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе се джафкайте,всеки е свободен да изложи тезите си за пазара тук,никой не е длъжен да ги взима в предвид обаче!
Успехи момчета!
Ся ще избиваме от гап-ове ко има нещо интересно. Те тия офце така го направиха вече, че да денсим с гап, па през сецмицата да си чешем .... и да чакаме новия гап - да'е ... за изкъртване.
Не ни ли направиха на Майкъл Джексън се чудя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеНе се джафкайте,всеки е свободен да изложи тезите си за пазара тук,никой не е длъжен да ги взима в предвид обаче!
Успехи момчета!
Както и да е - на кой му пукаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
Коментар