Първоначално изпратено от is3584
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеСнощи имаше данни от Китай и с австралиеца му повлияха. Интересно е, че дакса не го последва, а това ми подсказва, че има още тяга в еврото.
Имаше прогнози, че скоро Никкеи ще е над 16000
подвежда заради немската икономика , но това не е еврото и тук са разминаванията ..
погледни на CAC 40 пробива ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениезапитвал ли си се защо Никеи- не държи котировки над 15 .000?
торанагите сноще му разкатаха фамилията.....
е ще е интересна ам сесия
Имаше прогнози, че скоро Никкеи ще е над 16000
Добавка - златото мина 1300, което подсказва, че почват пак да го търсят като хедж, т.е. не търсят ли йената за хеджиране, то ще е по-слаба, отколкото когато гледат да "се спасяват"...Last edited by FxProST; 14.02.2014, 15:28.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЗа EUR/JPY съм дълосрочен отдавна на север...
Там е доста рисковано при този рейндж за надолу, при този фундамент. Японците докато не докарат до 110 на USD/JPY няма да си преразгледат политиката на печатане. А и през миналата седмица доказаха, че при натиска от развиващите се пазари, са склонни да наливат през външни хедж фондове.
Очаквам тенденцията да се запази от вчера при американската сесия - в понеделник е почивен ден в САЩ и индексите днес очаквам да направят седмични върхове.
За EUR/USD - ще е интересно след 15:30, тогава ще е ясно повече, но за мен посоката си остава нагоре.мине ли 3716, горната граница на зоната на съпротива...
Успех ти желая!
торанагите сноще му разкатаха фамилията.....
е ще е интересна ам сесия
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениефхПрост , не си писал кат глеа'м ?
глеа'ме саира в друга тема , нали
селл евро /иена 139.50 стоп 140.15 тр 136 .50 меиби тадей , кой знае ..
евро долар е под ножа вече там стопа е на 3740 !
аре да не е скучно
http://www.youtube.com/watch?v=I0Ne_meZlFA
успех на всички
п.с .реалното време е маиката на коментарите
Там е доста рисковано при този рейндж за надолу, при този фундамент. Японците докато не докарат до 110 на USD/JPY няма да си преразгледат политиката на печатане. А и през миналата седмица доказаха, че при натиска от развиващите се пазари, са склонни да наливат през външни хедж фондове.
Очаквам тенденцията да се запази от вчера при американската сесия - в понеделник е почивен ден в САЩ и индексите днес очаквам да направят седмични върхове.
За EUR/USD - ще е интересно след 15:30, тогава ще е ясно повече, но за мен посоката си остава нагоре.мине ли 3716, горната граница на зоната на съпротива...
Успех ти желая!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
фхПрост , не си писал кат глеа'м ?
глеа'ме саира в друга тема , нали
селл евро /иена 139.50 стоп 140.15 тр 136 .50 меиби тадей , кой знае ..
евро долар е под ножа вече там стопа е на 3740 !
аре да не е скучно
http://www.youtube.com/watch?v=I0Ne_meZlFA
успех на всички
п.с .реалното време е маиката на коментарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеИ слаб долар! Което на прост език означава,че до 2018 г. ни очакват болести и безпаричие ,а оттам насетне Крах
Между другото,еволюцията от няколко години тръгна назад но заради скудоумието си тълпата по правило ще я усети едва когато ножа отреже кокала!
чакат го лоши времена -доЙларя
ще се изкефя ако днеска забием ново дъно в евро /долар и евро /иена
п.с.фхпрост ,как е хавата ?
днеска нема кой да наричаме комарджия
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ аз съм на мнение, че кабела е готов за скъсяване,максимум една фигура му давам на горе още.
Преди 2 седмици я гледах тази двойка, що се напъвате пазар да ви вземе стинките се чудя да'е ...?
Шъ отстреляме - споки, ма ся няма вход там. Нито в бай - нито в селл.
Ха, наздраве!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение... силен паунд ...
Между другото,еволюцията от няколко години тръгна назад но заради скудоумието си тълпата по правило ще я усети едва когато ножа отреже кокала!Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеFxProST , янките отвориха ,
кажи неква идея ?
Добавка:
Yellen Senate testimony cancelled
Major snow storm expected in DC...
Ето ти идея: Утре "янките" отиват на затваряне!Last edited by FxProST; 12.02.2014, 23:56.Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеШоу,по-важното е че клонираните все още атакуват ....
http://www.bbc.co.uk/news/technology-26136774
Или смяташ,че движенията са чисти?!....В частност при паунда
за паунда .. Футси е на нула -- Дакс е +0.9% от тук са пипсовете в паунд /долар .
притеснително е Ситито пак влизат в пазара през задния вход чрез силен паунд
от миналата година са назад с няколко процента като разтеж на стокови пазари и тази я вършат същата !
какво мислят ? въпрос за ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениенямам претенции , не научих нищо от постовете ти
изгунено време в мое лице !
със здраве и с коментарите тиПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЗадължително ли е да "злизам с позиция"?
Коментарът ми беше, че го заложи хазартно преди новините. След това имаше по-удачен вход за къси - даже и това коментирах. Други претенции?
изгунено време в мое лице !
със здраве и с коментарите тиLast edited by is3584; 12.02.2014, 17:03.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениеИ какво хвана като макса е 6557 а сега е 6537
кажи в реално време
това е важно !
http://www.bbc.co.uk/news/technology-26136774
Или смяташ,че движенията са чисти?!....В частност при паундаДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
Коментар