If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Да ЧУНЧО прав си ...местя стопу на 3290 - досегашния не вдъхва респект ако слезе до 3444 ке добавя дълги даже
ТАТО според мен стопа е най много на 33,90 . На дневна има дивергенция за нагоре. вчера зелен бар който докато не бъде погълнат ще дава сигнал за краткосрочни дълги, no не се вкарвай в такива игри с големи стопове. Като ти го удари пак можеш да влезеш в същата посока даже от по ниски нива. Направи си схема по мартингейл и няма да имаш проблеми.
Избягвам да пиша в този сайт, зарадии бана на Ника ми, но заради теб ще направя едно изключение. Виж сега. МА 504 на 1 час ти дава средната месечна цена. всеки 1 часов бар затворил под МА 504 на 1 час означава че средната месечна цена продължава да се понижава и обратно всеки бар затворил над МА 504 на 1 час означава ,че средната месечна цена започва да се покачва. Или когато месечната цена пада е много рисковано да влизаш дълъг и обратно. Затова аз не бих влязъл дълъг когато цената е под МА 504 на 1 час.
Още повече че на 4 часа МА 200 пресече надолу МА 504( 4 месечна сена на 4 часа) Стратегията ми е ловене на върхове когато цената е под МА 504 и ловене на дъна когато цената е над МА504 на 1 час. Повече съм писал в сайта на Желев. И стоп повече от 50 пипса си е заколение според мен.
Привет. Значи днес бе добър ден за българския форекс трейдинг. Хванах движението по време на американските новини и напълних торбата. Гледам и утре има новини от британско и американско, та дано и утре е добър ден!!
Днес нещо лабава работа. Хич не ми хваща окото. То и време нямах, че да разгледам по детайлно и другите чартове. Но пък и не искам да изнасилвам работата. Не съм длъжен на всяка цена да правя сделка!!!
Сложих една чакаща къса на 1.3547 при евро долар, с цел 1.3512, стоп 1.3580.
Има голям шанс да изям дървото, но в момента така го виждам и така го отигравам - за рейндж
Успех на всички
ПП: позицията е малка, така че и да ми удари стопа не е нещо кои знае какво като загуба
Цял ден ги гледам тези графики и ми намирисва на брутален рейндж в границите на 1.3510 - 1.3580 при евор/долар ?
Надявам се утре малко повече да пошава, за да мога да влезна в някаква позиция
Успех на всички
Утре има повече новини,а и е време вече да потегля надолу.....
„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Цял ден ги гледам тези графики и ми намирисва на брутален рейндж в границите на 1.3510 - 1.3580 при евор/долар ?
Надявам се утре малко повече да пошава, за да мога да влезна в някаква позиция
Успех на всички
Коментар