If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
шампоан направи кабела, на по-голям фрейм 1н и 4н се вижда добре че даже и проби врътняка вече и сега остава да видим как ще е другата седмица, но може да се каже ,че има голяма вероятност за покачване там
Именно. Обаче в Техникума по форекс май преподавали само класическите правила от Общата теория на форекса през Възраждането
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
Хед енд шолдърс се формира на дъна и върхове, колега. Къде чакаш връх по време на флаг?
Шампоанът може да бъде и част от флаг, представи си!
Виж фигурата от октомври.
А хед енд шолдърси могат да се формират къдет си щат. Под път и над път. Фреймове бол.
Абе мноо академици сте се събрали тука
* think positive * think simple * think big *
* be moderate * be cool * be yourself *
шампоан направи кабела, на по-голям фрейм 1н и 4н се вижда добре че даже и проби врътняка вече и сега остава да видим как ще е другата седмица, но може да се каже ,че има голяма вероятност за покачване там
Като допълнение - при корекцията нагоре след края на седмицата и началото на другата твърде вероятно е да се формира класически хед енд шолдърс преди сурването надоле
Хед енд шолдърс се формира на дъна и върхове, колега. Къде чакаш връх по време на флаг?
Като допълнение - при корекцията нагоре след края на седмицата и началото на другата твърде вероятно е да се формира класически хед енд шолдърс преди сурването надоле
Хайде и аз да дам една скромна прогноза, както отдавна не съм се изказвал. Предварително правя уговорката, че мнението ми не представлява никаква препоръка за предприемане на търговски действия.
Ситуацията е доста натопорчена. Има натиск от обстановката с Гърция и Украина. От друга страна, количествените улеснения от ЕЦБ тепърва щу се разгръщат. Всичко това не вещае светло бъдеще за единната валута. Не само може да стигне паритета, но и да го задмине до към 0.90 в средносрочен план. В краткосрочно бъдеще, обаче, анализирайки и техническата ситуация, има мегдан за едно леко покачване при отварянето на търговията новата седмица, докато още не са се появили нови политически развития, понеделнишки до към 1.1340- 1.1350. Биха могли да се вземат 20-30 пипса за нагоре така погледнато. След това обаче, освен фундаментално и технически-графично, нещата ми вещаят спад докъм 1.1250. Това би станало на фона на обичайните и очаквани лоши политически новини през седмицата. От там, обаче, към средата на седмицата, ще започне обръщане на ветровете. Може още вторник сряда. Като в петък, когато излязат данните за немското и европейско джи ди пи, по всяка вероятност положителни, тази тенденция ще се затвърди. И в тоя ред на мисли, имам чувството, че отново бихме видели нива от 1.15 и нагоре. И без това, вече имаме 2/3 къси позиции на трейдъри на дребно, което вещае, че е дошло време за временна корекция, което се подкрепя и от дъргосрочната рамкова графика. Когато бъдат достигнати справедливите нива по-големия фрейм между 1.15 - 1.16 ще имаме отново пързалка. Но дали в началото на по-следващата седмица или малко по-късно това никой не знай. Успешна търговия!
И аз така си мисля. Очаквам тази година данните зад океана да започнат да спадат имайки предвид силните данни през 2014г., през 2015 ръстът ще е ограничен. За сметка на това от ЕС данните миналата година бяха слаби, което ще рече, че тази година ще имаме ръстове. ЕЦБ предприеха доста мерки миналата година, за да стимулират инфлацията и тази година ще видим резултатите според мен. Така че паритет за момента и аз не виждам как ще имаме. По-скоро ще видим опит за връщане на позициите на еврото спрямо доларите.
Ее сигурно ще порейнджи месец-два-три между 1,12 и 1,16, както се мота 3 месеца около 1,25 преди да продължи надолу. Много зависи около маляките какво развитие ще има. Ама викам чак на 1,17-18 и нагоре да не ходи
Коментар