И какво стана сега.....,Джанет Йелан не каза нищо.....,а долара така поскъпна.....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнениеЗначи ще започне в 21:00.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнениеДнес ако има нещо интересно при €/$ ще е след 21:00
Значи ще започне в 21:00.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение1.12 е важно ниво. Аз лично, ако EUR/USD достигне до 1.12050 ще започна да продавам с таргет 1.05 и стоп 1.14
Друг съвет който мога да дам е продажба на EUR/JPY от където е в момента с таргет 130 и стоп на 138
EUR/JPY продължавам да държа късата
EUR/GBP ще започна да шортия от 0.72250 с таргет 0.67900
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеРеде, как му беше името на тва нящо бря? 1,1111111
ЩО МАМУН се терзае за таквиз незначителни неща
вместо да си прави кефО под дебела сянка и да си
РУПА БАНАНЕТО????
ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)
Коментар
-
Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнениеКолега щом стопа ти е на зелено значи си добре. Каквото и да става си 6
Коментар
-
Много интересен ден се е получил при евро/паунд.
Както го очаквах се качи и дори плаващият ми стоп е на зелена територия.
Което е добре, защото и да върне ще съм на печалба, а продължи ли да с екачва , ще съм на още по-голяма печалба
След това обаче ще пада умуване каква да ми бъд еследващата позиция .
А като гледам календарът май е по добре да съм пас.
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнениеНямаше гап, то не е и имало за какво, но това не му попречи да рипне на север тази сутрин...
То не може всеки път да има гапове.....,макар че 1.1 пипса си е доста за един гап..........,работата е че върви в нашата посока.....,1.1200 вече се вижда.....
Успех.....„Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
Джеси Ливърмор
Коментар
Коментар