IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И какво стана сега.....,Джанет Йелан не каза нищо.....,а долара така поскъпна.....
    „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
    Джеси Ливърмор

Коментар

• Току що плаващият ми стоп при евро/паунд излезе на зелена територия.
      Надявам се прогнозата ми за тази седмица - евро/паунд под 0.70 да излезе - и да направя по-приличен профит.
      Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от driverf1 Разгледай мнение
        Значи ще започне в 21:00.....
        Най добре да сме далеч от конповете, че да не се изкушаваме. Кой знае как ще танцува!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от bvg Разгледай мнение
          Днес ако има нещо интересно при €/$ ще е след 21:00

Значи ще започне в 21:00.....
          „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
          Джеси Ливърмор

Коментар

• Днес ако има нещо интересно при €/$ ще е след 21:00

Коментар

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
              1.12 е важно ниво. Аз лично, ако EUR/USD достигне до 1.12050 ще започна да продавам с таргет 1.05 и стоп 1.14
              Друг съвет който мога да дам е продажба на EUR/JPY от където е в момента с таргет 130 и стоп на 138
              Променям позицията си и влизам от сега шорт на EUR/USD с таргет 1.07500
              EUR/JPY продължавам да държа късата
              EUR/GBP ще започна да шортия от 0.72250 с таргет 0.67900

Коментар

• Кратко съветче за начинаещите : Дълга Лимит USD/JPY от 122,75 с първи таргет 124,500 . Добре е да се затвори при достигането му ,защото би трябвало да направи корекция след затваряне на големи позиции, следващ таргет 125,500

Коментар

• Преди мало ми затвори позицията при евро/паунд и взех ъса от 0.7100 ( не можах да хвана на 0.7120 , ама карай).
                  Сложил съм 55 пипса плаващ стоп
                  Падне ли под 0.70 сигурно няма да издържа и ще я затворя (ако преи това не ми е взел стопа).
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Реде, как му беше името на тва нящо бря? 1,1111111
                    ЕДИНИЧНОТО 1,111111111111111111111

ЩО МАМУН се терзае за таквиз незначителни неща
                    вместо да си прави кефО под дебела сянка и да си
                    РУПА БАНАНЕТО????
                    ПАРИТЕТНОТО 1,00000 ела здравей !!!:):):):):):):)

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                      Колега щом стопа ти е на зелено значи си добре. Каквото и да става си 6
                      Друго си е да си на 6+!!!

Коментар

• За сега положението е под контрал..................

http://georgipiskov.blogspot.com

Коментар

• Колега щом стопа ти е на зелено значи си добре. Каквото и да става си 6
                          http://dimitarmilov.blogspot.com/

Коментар

• Много интересен ден се е получил при евро/паунд.
                            Както го очаквах се качи и дори плаващият ми стоп е на зелена територия.
                            Което е добре, защото и да върне ще съм на печалба, а продължи ли да с екачва , ще съм на още по-голяма печалба
                            След това обаче ще пада умуване каква да ми бъд еследващата позиция .
                            А като гледам календарът май е по добре да съм пас.
                            Успех на всички

Коментар

• Реде, как му беше името на тва нящо бря? 1,1111111

Коментар

• Първоначално изпратено от ivaceda Разгледай мнение
                                Нямаше гап, то не е и имало за какво, но това не му попречи да рипне на север тази сутрин...

То не може всеки път да има гапове.....,макар че 1.1 пипса си е доста за един гап..........,работата е че върви в нашата посока.....,1.1200 вече се вижда.....

Успех.....
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X