Първоначално изпратено от SPART
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Теглибутайче, туй не крокодил , бря,
гулям гущер бря ,
Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение......
Я сега кажи ще има ли РАЗПОРЕНИ олигарски по Кипър ???
"Я всегда думал, что умру от старости, но когда Россия начала закупать хлеб на Западе, я чуть не умер от смеха"Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениеми явно бъркам, или браусера ми нещо дефектен, не ще
крокодил ще бъде, разбира се
Баба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеРеде чадо , не интриганствай както при бонусарите - пазарът си сака късо ,освен ако не стане обратното
http://www.youtube.com/watch?v=SQMqKsFu5Ww
интриганството е присъщо по-скоро
за теб заигравайки се с болшевиските ценности.
Я сега кажи ще има ли РАЗПОРЕНИ олигарски по Кипър ???Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениебъркаш нещо.не е сложно.да не курдисаш някое ЖИУОТНО сега
крокодил ще бъде, разбира се
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение...дългото оцеля ли???...
http://www.youtube.com/watch?v=SQMqKsFu5WwДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениене е голяма бе, то изобщо не ми дава да избера, натискам browse и нищо
Запази
бъркаш нещо.не е сложно.да не курдисаш някое ЖИУОТНО сегаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеей го на добре дошъл.в момента сме на късата вълна
сигурно картинката ти е по голяма от акаунта затова
майтапя се. но сигурно наистина е голяма
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениеабе защо не мога да си сложа картинка на аватара
сигурно картинката ти е по голяма от акаунта затова
майтапя се. но сигурно наистина е голямаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от кроки Разгледай мнениеабе защо не мога да си сложа картинка на аватара
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеам преди кат пишеше ,
кво го провокираше
да напрай, бря
сега е ред на късаците.докога не знам.И не ми крещи да не ти залепя човката
п.п не си бутай косматата бухча между маймунски номера и винкелиИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар