28.36 немие излязло още
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТАТО,ти ли припали,бря
пп.ази за туй му вкарах нова дълга ама от по високоТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениедайте да го закрием тоя гап че ми е*а м*та в понеделник ...Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеТАТО,ти ли припали,бря
Коментар
-
Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнениеНе знам дали четеш редовно данните за Русия, но те вече са на границата на рецесия....
Проблемът обаче е друг,а именно - за първи път в съвременната история след революция,няма да има какво да се краде! Просто илюминатите за сефте се оказаха находчиви и предварително декапитилизараха икономиките на Запад за да са сигурни че ще са неизползваеми за в бъдеще....Подобен подход използваше и маршал Тухачевски и не случайно беше справедливо разстрелян,нищо че някои му приписват ореол на герой ....Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАноне - формално си прав,но само толкоз.....В момента цялата руска финансова помощ за рухващия Запад минава по линия на МВФ ( 10 млрд.долара е тавана й според руското законодателство в момента) ....За "съжаление" от Белград на Запад, тоалетните вече миришат и ние на Балканите не ще да сме сами с тия миризми .....Длъжен съм да повторя - през 2015 г. очаквам перманентни революции в цяла Европа по подобие на тези от 1848 г. ....А какво ще донесат те, не е трудно да се отгатне
При тези природни дадености, огромна площ и спрямо нея малко население, високи цени на природните ресурси ..... тази държава да изпадне в рецесия???!!!
Голодомор ли се казваше?
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение....това е примерен сценарии само....
Аноне - формално си прав,но само толкоз.....В момента цялата руска финансова помощ за рухващия Запад минава по линия на МВФ ( 10 млрд.долара е тавана й според руското законодателство в момента) ....За "съжаление" от Белград на Запад, тоалетните вече миришат и ние на Балканите не ще да сме сами с тия миризми .....Длъжен съм да повторя - през 2015 г. очаквам перманентни революции в цяла Европа по подобие на тези от 1848 г. ....А какво ще донесат те, не е трудно да се отгатнеДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Две чудесни къси днеска Ся едно дълго от 2885 да усерем едната Пък си казах , че няма да пикая срещу тренда ама...Last edited by rookie trader; 21.03.2013, 17:34.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеanon6706 чадо,
не искам да еволюирам, че съм на върхЪ !!!Фибо-мибо-грънци....
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениече съм на върхЪ !!!
Гледай отдолу и текста. Той е важен. Баш като за теб.
http://www.youtube.com/watch?v=m49tmKxq8gg
Коментар
Коментар