Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от n.o.r.c Разгледай мнениеДО itso78 -възможно и вероятноста това да стане е на лице след новината/корейска народна република-САЩ=война.И при двата по "незначителни фактора",фискална скала и Държавният дълг на САЩ 106% от БВП.Всички уж ги четете тия работи/фундаменти и щурутии/и пак само на една гола графика май се "уповавате"
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнение
Коментар
-
ДО itso78 -възможно и вероятноста това да стане е на лице след новината/корейска народна република-САЩ=война.И при двата по "незначителни фактора",фискална скала и Държавният дълг на САЩ 106% от БВП.Всички уж ги четете тия работи/фундаменти и щурутии/и пак само на една гола графика май се "уповавате"
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеПо-добре идете в Лас Вегас, че поне ще боднете някоя руса мацка - крупие
Предстоеше малка корекция , не се случи знаеш защо... Виждам че продължаваш
с манията за величие и за това за втори път ти предлагам да си направим публични
акаунти , и за да не те държа в невидение аз ще "денсам" само индекси и то 1
Не се заяждам а просто искам публично да ти докажа ,че грешиш в преценката си .
Може ли да ми преведеш какво значи стоп на +1. Благодаря предварително!
P.S Иначе си готинLast edited by ВУЙЧО; 27.03.2013, 17:10.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от vavas Разгледай мнениеДжак пота идва с изненадата
Коментар
-
Първоначално изпратено от itso78 Разгледай мнениеЗдравейте, струва ли ви се възможно до 2-3 месеца да видим 1.40 при EUR/USD?
http://www.investor.bg/analizi/9/a/m...dolara,148823/
Коментар
-
Според мен сериозна корекция ще има чак при цена под 1.20.Смятам че че цената ще се задържи около 1.27-1.26 за кратко време.Пробие ли 1.25 отива направо на 1.19.И от там вече може да се търси корекция до 1,25 макар че е крайно време да бием дъното от 2010 година.Имали съгласни с менДжак пота идва с изненадата
Коментар
-
Първоначално изпратено от aman_vd Разгледай мнениеКолега аз съм съгласен с теб на 100%
Коментар
-
Не ми е в стила да пиша, че в миналото съм казал тук някакви неща, което означава, че не си падам гадател.
Според мен, вероятна корекция до 1.29 или околностите, откъдето би трябвало да се потегли в средносрочен план към 1.22. Определение за "средносрочен" нямам.
Несигурността се вижда отдалече: вероятна..., или..., би трябвало... За да се твърди нещо със сигурност тук, са потребни свръхестествени възможности.
Успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
О да така е далече сам от тази мисъл а камоли да заложа на нея....просто има ниво 26.60 и по правило 20 пипа преди него се влиза дълъг......но с оглед на горните нива и на дадената ситоация докато се избистри картинката ....може да прежаля един обем ...от 26,60.....Въпреки че емите 5 и15 се пресякоха и на дневна и на седмична и барат на Месец з които казах че е къс ....далеч сам от мисълта за нива от сорта 1.80.... ДА то е в главата ми но не и в стрстегията ми на отиграванеЖивотът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеможе колега.аз еврото го търгувам рядко.само си плямпам,че по моите чертички,засега няма индикации да обръща.може и да си прав.Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.
Коментар
-
Първоначално изпратено от onufri Разгледай мнениеДа има една линийка по дъната още от 1,3018,която идва горе-долу тук.Досега се е оттласквало от нея за по 120-150 пипа нагоре.Затова мисля,че си струва да се опита.Нищо,че е контраИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар