Напротив, всичко е нормално. Просто гледаме поредната серия от нашумелия вече сериал- Меркел срещу пазара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеМъка, човек, мъка, ама не се и осъзнаваш.
НЯМА американски вид търговия. Няма кипърски офшорки с американски платофрми. НЯМА и как да си изкарал 100 пипа от йената, защото ниво от 82.хх не сме виждали от много месеци.
Пък ако ще и 1000 да се изфукаш, че си изкарал, никой няма да ти повярва като те гледа какъв си палячо.
Айде със здраве и американска търговия напред към прогрес.
точно такива пауни ме отблъскват да помагам на 'орицата, а не че не искам. Глей си демо-то и си трай.
П.П. Някой ден ще се радвам да се видим и да ме наречеш в лицето публично лъжец, защото ще си се проснал по нос веднага. Русото не е анонимник за разлика от тИбя. Капиш?
Да ти коментирам простотиите за "няма", "няма", "няма" ти качвам една картинка да си я гледаш.
Мухльовци кат' теб даже няма да се извинят, щот' съвременните пишлегарчета не разбрахте, че все още има хора, които държат на думата си, а НЕ на стинките и всичко, което съм казал е така, а защо ти си нямаш понятие от елементарни правила на форекс е друга тема. Иди на курс, но едва ли ще ти помогне.
Цък: ( извадено ти движението на йена с дата на 5 мин. кендъл стикс - виж си от кое ниво съм я хванал ), което го "НЯМАЛО" - ДНЕС! Отдолу са ти часовете, понеже ми изглеждаш на ултра-тъп и затова ти обяснявам как да боравиш с графики. Долу дата и по часове на графиката, в дясно нивата по вертикалата.Last edited by marandi; 02.04.2013, 18:41.
Коментар
-
Какво става тука?
Днес малко работа ми излезе ,ама доволно много хубва проджба направих и след 2 месеца ,че си харча гущерите в Ню Йорк
Гледам Андита ,Мамуни и Редове са се запритеснявали за Дакса-СПОКОЙНО
щЕ МУ СТРОШИМ КОКАЛИТЕ-ОЩЕ МАЛКО СИЛИЧКА ИМА
В най лошия случай ще изчакаме до месец май-а там нали ви е ясна картинката.
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСправка вижте видовете валутна търговия съм писал, а т'ва че ти не си ги чувал е твой проблем. Платформата може да ти е всякакво дърво - даже и марсианска, въпросът е какви възможности има и въобще знаеш ли какво правиш.
Кой чупи тъпомера е видно, трябваше да се фукам след колегите, че съм над 100 пипа днес ли досега?
НЯМА американски вид търговия. Няма кипърски офшорки с американски платофрми. НЯМА и как да си изкарал 100 пипа от йената, защото ниво от 82.хх не сме виждали от много месеци.
Пък ако ще и 1000 да се изфукаш, че си изкарал, никой няма да ти повярва като те гледа какъв си палячо.
Айде със здраве и американска търговия напред към прогрес.
Last edited by absfresh; 02.04.2013, 16:04.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеСправка вижте видовете валутна търговия съм писал, а т'ва че ти не си ги чувал е твой проблем. Платформата може да ти е всякакво дърво - даже и марсианска, въпросът е какви възможности има и въобще знаеш ли какво правиш.
Кой чупи тъпомера е видно, трябваше да се фукам след колегите, че съм над 100 пипа днес ли досега?
Коментар
-
не го разбирам (вече) тоя пазар.технически ми е ясен да не ме разберете неправилно
след пладнешки обир на спестяванията в банките на една УЖ демократична,Европейска държава.последвалото (мънкане-подготвяне),че може да станат за пример.еврото си е там,където си беше.дакса се опитва да (полети).къде е логиката.няма май логика
едно клипче,което на мен ми разясни що е то логика
http://vbox7.com/play:8e074549Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнениеЧовече, не ми е до храчене, ще ти се посмея час - два и ще те забравя, ама стегни се малко, кажи си , че си нямаш идея за какво говориш и готово.
Какъв е този американски вид търговия? Това е някакво ново 20.
Каква е тази американска платформа на кипърска офшорка?
Очаквах да се появиш с някое мъдрослово, ама ти разби тъпомора.
Кой чупи тъпомера е видно, трябваше да се фукам след колегите, че съм над 100 пипа днес ли досега?Last edited by marandi; 02.04.2013, 15:48.
Коментар
-
Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнениеЗа ливърийдж е лесно 1:100 винаги, валути, метали, петрол ( индекси не чаткам, ама бих ги бухал през опшъни, а не през тая платфома, щот' няма да е удобна ).
Не денся с европейска платформа, а с щатска ( има значение ) - справка вижте си видовете валутна търговия.
и тук, открийте разликите
П.П. Някои колеги им пишеш за видове валутна търговия, па те отлетяха на щатски брокери. Брокерът е кипърска офшорска, собсвеност на баМки. Въпросът е какъв вид търговия поддържа платформата ви.
Човече, не ми е до храчене, ще ти се посмея час - два и ще те забравя, ама стегни се малко, кажи си , че си нямаш идея за какво говориш и готово.
Какъв е този американски вид търговия? Това е някакво ново 20.
Каква е тази американска платформа на кипърска офшорка?
Очаквах да се появиш с някое мъдрослово, ама ти разби тъпомора.Last edited by absfresh; 02.04.2013, 15:28.
Коментар
-
Днес само йена закачих на бай в 82.67 и преместих стоп-чето да гарантира профит в 83.10. Другото ми беше скука и 1 селл в НЗД, ама той е по-специфичен.
П.П. Някои колеги им пишеш за видове валутна търговия, па те отлетяха на щатски брокери. Брокерът е кипърска офшорска, собсвеност на баМки. Въпросът е какъв вид търговия поддържа платформата ви.
Не е лошо поне да се чете кой какво пише, но явно идеята е да се храчи наред, че и обясняние се искат, отчети и т.н.
Виждал съм наглост, ама и моето търпение има граници. Хайде успех!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеимам 40 но това е нищо заж сега и дадената ситуациа
Коментар
Коментар