If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Предварително се извинявам на колегите за спама (последно ще е!)
Виж сега, говоря от личен опит. Аз съм 190, 85 кг, 38 г. Според твоите (пък и на твои колеги калкулации) съм идеален, което ми казаха веднага и изследванията потвърдиха като тръгнах да сключвам таксва застраховка. Да ама не, щото никога не знаеш какво то е писано... Хич, ама хич не ми обяснявай че можеш да кажеш дали човек е здрав само по години, ръст и тегло.
Хайде със здраве!
И още нещо. Не ми се прави на специалист защото си в неизгодна позиция. Аз знам за твбе много, много повече отколкото ти за мене (благодарение на твоята плодовитост във форума)
Бил си здравно-осигурен и си отишъл на "доктор" ( профилактичен/годишен преглед ) и т.н.
В момента здравно-осигурените ви са вечно болни от пеленачета до пенсионери, а здравно-неосигурените ви са здрави.
П.П. Но благодаря, че си повече в час от мен, понеже обслужвам стотици и хиляди полици от доста време и хич не съм в час.
Добре, че беше ти да ме "светнеш"
Питай някой ден доктори или полицаи за застрахователи. Доста ни мразят, па не знам. Също не знам защо нас закона ни поставя най-отгоре.
Виж си законадателството, после след революцията в БГ - иди и направи революция в ЕС, защо ни мразят толкоз всички по веригата надоле кат' чуят за такива кат' мИня.
Пожелавам ти успех с реформата!
П.П.П. Ти от моите постове някога видя ли от частен случай да правя обобщения?
Накратко 99.9% от здравно-осигурените са здрави, докато не стигнат до доктор в БГ-стан. После стават 99.9% болни и то доживот при среща с доктор.
Това е в БГ-стан само, медиците, които отказват да влязат в схемата заминават за чужбина, но в БГ "здрави" след посещение при лекар няма да видиш ( здравно-осигурени )
Даите някоя диета за отслабване ...бърза ефикасна пробвана за 10кг с до 20дни мъка.Един час се ровя в нета и все глупости ..отчаях се.
Ти мършав котарак, виждал ли си..?
Гадост !!!
пп Да не се кандитатираш за парламента, та искаш да си убавец ???
Не се коси , фидоската не моеш да я стигнеш....
пп. За вечеря само купа зелена салата (марули, репи, краставици, домат за цвят, с малко сол и повече зехтин ) и 50 гр ракия. Сутрин и обяд каквото ти душа сака - ноооо, колкото се побира в една пълна чиния с една филия хляб....Повече ходене и да си от страната на младоженеца...
След над 10 години в животозастраховане, според тИбя какъв съм?
Колко хора познаваш с повече години в този бранш в БГ-стан? ( риторично ).
П.П. Всичко е по формули, които не съм измислял аз, а важат за цял свят, за да го изчисля веднага.
Ако, малко смените "тона" да не е обиден, може и да ви бия по едно рамо по специфични казуси
Ама, нямам навика да се натискам, на трол-чета, дет' видяли един ник и решили да се пробват отгоре му, па взели че паднали.
Бъди здрав и успех!
Предварително се извинявам на колегите за спама (последно ще е!)
Виж сега, говоря от личен опит. Аз съм 190, 85 кг, 38 г. Според твоите (пък и на твои колеги калкулации) съм идеален, което ми казаха веднага и изследванията потвърдиха като тръгнах да сключвам таксва застраховка. Да ама не, щото никога не знаеш какво то е писано... Хич, ама хич не ми обяснявай че можеш да кажеш дали човек е здрав само по години, ръст и тегло.
Хайде със здраве!
И още нещо. Не ми се прави на специалист защото си в неизгодна позиция. Аз знам за твбе много, много повече отколкото ти за мене (благодарение на твоята плодовитост във форума)
Коментар