IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    Изтормозия тая двойка

Бих продавал над 0.7160 и купувал под 0.7018. Успех!
    Тази седмица няма да излезе из тези граници обаче
    http://tsvetantsvetkov1.blogspot.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
      Гледам, че преди малко ми е затворила позицията на печалба при евро/паунд.
      Ще изчакам да видя утре сутринта къде ще е котировката и ако ми хареса може да се пробвам с някоя дълга.
      Успех на всички
      Изтормозия тая двойка

Бих продавал над 0.7160 и купувал под 0.7018. Успех!
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Гледам, че преди малко ми е затворила позицията на печалба при евро/паунд.
        Ще изчакам да видя утре сутринта къде ще е котировката и ако ми хареса може да се пробвам с някоя дълга.
        Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          то в щатите 95% мислят като него...като няма инфлация давайте да подгряваме печатницата, като няма добра бизнес среда давайте да сипваме от самолета чувалите с долари...ама с печатане никой не се е оправил.

зимбабве трябваше да е швейцария ако това с печатането работеше
          То с печатницата добре, ама парите се дават на банките и от там в офшорките по различни познати схеми. Ако ги дадат на пенсионерите, ще влязат много бързо в обръщение. Са хем искат инвлация, хем искат ниски заплати, нема как свърши тая.
          Като искаш 2% годишно инфлация дигаш сяка година с 2% заплатите. Ама ше ревнат веднага икономиката не е конкурентна с високи заплати. За тва на пенсионерите и потребителите сами ще преценят кой отрасъл ще подпомогнат.

Иначе много добре ни стимулират 2/3 от заплатитенми отиват за ипотека, останалите за монополистите. Е така се стимулира икономика.

Коментар

• Първоначално изпратено от bingo Разгледай мнение
            Председателят на FED за Минеаполис Нараяна Кочерлакота заяви днес, че централната банка не трябва да повишава основната лихва, а по-скоро да въведе нови финансови стимули, тъй като инфлацията продължава да е твърде ниска. Г-н Кочерлакота неколкократно е подчертавал, че централната банка ще трябва да изчака поне до следващата година, за да започне с цикъла на покачване на ставката.
            то в щатите 95% мислят като него...като няма инфлация давайте да подгряваме печатницата, като няма добра бизнес среда давайте да сипваме от самолета чувалите с долари...ама с печатане никой не се е оправил.

зимбабве трябваше да е швейцария ако това с печатането работеше
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Председателят на FED за Минеаполис Нараяна Кочерлакота заяви днес, че централната банка не трябва да повишава основната лихва, а по-скоро да въведе нови финансови стимули, тъй като инфлацията продължава да е твърде ниска. Г-н Кочерлакота неколкократно е подчертавал, че централната банка ще трябва да изчака поне до следващата година, за да започне с цикъла на покачване на ставката.

Коментар

• Съдебното производство, което е заведено срещу Goldman Sachs, Barclays, HSBC, Royal Bank of Scotland, JPMorgan Chase, Bank of America, UBS Group и Citigroup за манупулиране на международния валутен пазар, отваря врати за завеждане на искове от гражданите. Ако не бяха такива гиганти сигурно щяха в момента да са на тръни, за да не изгубят милиарди долари.

Коментар

• Китайската централна банка инжектира днес рекордно количество средства във финансовата система на страната за един ден през последните 19 месеца.

Коментар

Айде джасна стопа.
                    Така че сега съм вън от играта и ще гледам от страни.
                    Утре ще реша за нова позиция
                    Успех на всички

Освен обърната глава с рамена, за която говорих ти говорих има и конвергенция по MACD и Stochastic на седмична графика...няколко потвърждения имаш, че цената ще ходи нагоре...хубав сигнал за покупки според мен

Коментар

Айде джасна стопа.
                      Успех на всички

Ако не може да пробие 0.7124-25..... пак си е за къси.....

Успех.....
                      „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                      Джеси Ливърмор

Коментар

• Айде джасна стопа.
                        Успех на всички

Коментар

• Може и да сте прав.
                          Идеята на тази къса е да ходи до долният ББ на дневна графика, и тъй като има вариант (поне аз виждам такъв вариант) още днес да падне близо до 0.70 реших да се пробвам.с една къса днес. Защото утре може да е късно да се отварят къси, а да е идеално за влизане в дълги.
                          Успех на всички

Коментар

Преди малко отворих къса при евро/паунд от 0.7065 с плаващс топ 40 пипса.
                            Надявам се да не съм хванал дъното, защото реших, че след като рпоби средната на ББ на дневна , то ще продължи към долният ББ на дневна.
                            Успех на всички

Колега, чисто технически не знам къде видя, че средната на Болинджър е пробита на дневна...смята се за пробита едва когато свещ с тяло затвори под средната на Болинджър-т.е на следващият ден. По скоро я тества отгоре надолу и тя най-вероятно ще окаже силен съпорт..плюс това има и обръщаща фигура на дневна графика-обърната глава с рамене. Практиката показва, че в много от случаите след като се активира такава фигура прави двойно рамо, както може да стане и сега...сега е ключов момент и ще видим какво ще стане..лично аз бих купил ако видя оттласкване на цената от средната на ББ ---тоест след бича дневна свещ затворила над мидъл ББ

Коментар

• Преди малко отворих къса при евро/паунд от 0.7065 с плаващс топ 40 пипса.
                              Надявам се да не съм хванал дъното, защото реших, че след като рпоби средната на ББ на дневна , то ще продължи към долният ББ на дневна.
                              Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от milov_1991 Разгледай мнение
                                съмнява ме това . Според мен ще тества 1,1000

Е,50 пипса няма да ги правим на въпрос..........,важното е да сме хванали посоката.....
                                „Няма значение, колко пари правиш на пазарите, важното е да успееш да ги запазиш”
                                Джеси Ливърмор

Коментар

Working...
                                X