някои разбира4и даваха акъл 4е 6те се реинжа в границите 1.2770-1.2920.не6то фалираха тези идеи
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениепичове само аз ли имам усещане, че обръщаме посоката
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениее при положение ,че се покачват молбите?
Тези молби кой ги подава да не би работещите?
п.п. Днес се надцакват на си обезценяват валутите, за сега ЯЦБ води ... остана само Чичо Бен в 17:30 .
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениее при положение ,че се покачват молбите?
Тези молби кой ги подава да не би работещите?
не споря, но май търсиш логикаИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениебезработицата е утре
днес,имаш молби за помощи за безработни
Тези молби кой ги подава да не би работещите?Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеИ какво викаш за добрите данни за безработицата
Контролаааааа
днес,имаш молби за помощи за безработниИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениезатворих доволноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениенищо кой знае какво лошо няма.щом конфискация на пари не доведе до спад.това е нищо.
сещай се,
утре ако американците(измислят) някакви добри дани за безработицата и търговския си баланс.ще видиш от понеделник,еверест как се превзема
дакса и сип ще натрошат, графиките
КонтролааааааАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеедно късо евро/яна от меняИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от BatSvetlio Разгледай мнение
Недей с лошо де! Таман се спасихме от марандича (има, няма цял ден не ни е раздавал шамари) и ти извади винкелоПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеслед 13 дена ставам на 40г
следователно........ аз съм ти бати
по пътя на (логиката),трай да няма винкел
Коментар
Коментар