даваи евро на 1.30 удвоявам акаунта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениехубав ден за българската,демокрация
а още не е свършил
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениекакъв ден а господа ......де да бяха всички кат него
а още не е свършилИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениевърти ми се 1.3030 още от понеделникSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от bshopov Разгледай мнениеи правилно виждаш 1.30
Според мен още днес ще видим 1.29
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеработата стана директно 1.29Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениенапълно съгласен късо от тук за 1.2766 и атака нагоре
Коментар
-
Първоначално изпратено от monteki Разгледай мнениеПредполагам че ни трябва още едно дъно (пожелателно е да е по-високо) но след 17:05 .... сред това 1,29
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениепичове само аз ли имам усещане, че обръщаме посоката
ще те измахам през пипалата.толкоз от меня за тебяИма стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар