IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
    Споко сега навсякъдде ще виждаш основание че цената ще обръща че има фибо там някъде си ,че образува еди какво си ,че има пивот че сме в еди каква си Елиот вълна и така нататък обикновенно които търгува без стоп и срещу тренда особено ако цената дръпне доста срещу него започват да му се привиждат такива неща ставаш подвластен на ппозицията си и които ти каже че цената ще обърне след малко и ще тръгне в твоята посока веднага се съгласяваш -като удавник хваща6 се за сламка ...С всички е така успех с позицията
    Винаги работя със стопове , а и последните седмици съм доста доволен , така че няма какво да избивам Ако сега лапне стопа, ще търся по- високи нива. Нивото е ключово и ще върне поне 30-40 пипа преди (ако) да го превземе, а това ще ми позволи да мръдна стопа на ентрито.
    Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Изнасилват Яната
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• как е теглибутайче,
        всичко наред лЕ Е?

Първоначално изпратено от mechobikov Разгледай мнение
        Ей КОСМАРЛАК. да спреш да си триеш постовете. Няма да стане ЖИВОТНО от тебе

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
          Споко сега навсякъдде ще виждаш основание че цената ще обръща че има фибо там някъде си ,че образува еди какво си ,че има пивот че сме в еди каква си Елиот вълна и така нататък обикновенно които търгува без стоп и срещу тренда особено ако цената дръпне доста срещу него започват да му се привиждат такива неща ставаш подвластен на ппозицията си и които ти каже че цената ще обърне след малко и ще тръгне в твоята посока веднага се съгласяваш -като удавник хваща6 се за сламка ...С всички е така успех с позицията

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
            Пипна 50 дневната МА, в нея ми е надеждата
            Pip master

Коментар

• Пипна 50 дневната МА, в нея ми е надеждата
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                ПРИЗОВАВАМ АНДИ ДА ИЗРЪМБИ МАЛОУМНИЦИТЕ !!!
                съжалявам,ШЕФЕ
                в болнични съм
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• ПРИЗОВАВАМ АНДИ ДА ИЗРЪМБИ МАЛОУМНИЦИТЕ !!!
                  Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!

Коментар

• Затворих дългите....зоната е 31.80 но откъде ще се активират къси ...да видим....наи вероятно направо от 20 или 50 ....от 31.40 влизам къс със стоп на 32....или чакам пробив на 4 часа ...индекса сипи се натопорчи за пробив ....днес може да станем свидетели на едно добро рали на горе.....Днес някои вадили отчети?
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Ахаахаха, верно ли това прави марандича бре
                      Е не мое да е толкова тъп ???

Коментар

• Това което правите с Маранди ама хич не е хубаво... тц тц тц
                        Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                          Знам коя му е платформата Просто го побъзвам да върти тъпомера.
                          Е, успяваш, върти го човека колкото сила има.

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd Разгледай мнение
                            Русото цъка демо през уеб-а на еторо. Там gain (%) означава съотношението между текущата загуба/печалба и рискувания капитал към момента (на базата на разлика между вход и стоп), затова ако прибере 7 пипа на позиция която е със стоп от 100 пипа, ще му отчете 7% гейн. Като си мести стопа това се преизчислява, сега ако си бутне стопа на йена на 135 и гейна ще спадне наполовина. От там идват тия %, не от нарастване на акаунта.
                            Казва ти, че отваря 100:1 защото това му е дефолтния и това вижда изписано, не че е ефективен левъридж.
                            Еторо се маркетират като платформа за социален трейдинг и затова Русото си мисли, че търгува друг "вид валутна търговия", макар че той си цъка ръчно.
                            Губиш си времето с него, момъка е доста объркан, все пак е танцьор, а не трейдър.
                            Знам коя му е платформата Просто го побъзвам да върти тъпомера.

Коментар

• Първоначално изпратено от taxdue Разгледай мнение
                              Добре, що му се връзвате на тоя. Има едни такива пред съдебната палата обясняват така - ма никой не им отговаря.
                              Що пък да не го бъзикаме, той е като тия кучета клоуни. Викаме му Муранди дай, кажи и той почва с пируетите. Пия кафе, чакам си позициите, малко веселие да има.

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
                                МУРАНДИ, слушай сега.
                                Ти имаш тотално сбъркана представа за терминология, пазар и всичко.
                                Русото цъка демо през уеб-а на еторо. Там gain (%) означава съотношението между текущата загуба/печалба и рискувания капитал към момента (на базата на разлика между вход и стоп), затова ако прибере 7 пипа на позиция която е със стоп от 100 пипа, ще му отчете 7% гейн. Като си мести стопа това се преизчислява, сега ако си бутне стопа на йена на 135 и гейна ще спадне наполовина. От там идват тия %, не от нарастване на акаунта.
                                Казва ти, че отваря 100:1 защото това му е дефолтния и това вижда изписано, не че е ефективен левъридж.
                                Еторо се маркетират като платформа за социален трейдинг и затова Русото си мисли, че търгува друг "вид валутна търговия", макар че той си цъка ръчно.
                                Губиш си времето с него, момъка е доста объркан, все пак е танцьор, а не трейдър.

Коментар

Working...
                                X