IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Йената се обезценява /според мен тенденциозно/ от 80 до 100 за долар...

Дженерал Мотърс не издържа на скъпия австралийски долар и се налага да съкращава над 1/4 от работните места в Австралия, поради простата причина, че японците правят голям пробив в Австралия...

Често си задавам въпроса - не дали-, а кога точно - Меркел ще пожертва еврото, за да спаси Европа.

Неангажиращо, търся причината за по-сериозните движения на пазарите. Колкото и неангажиращо да е мнението ми, то си е тема за размисъл.

Успехи!
    If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
      При положение , че чакаме следващата държава да изгърми си е съвсем вероятен сценарий.
      Неее , пичове молИм вИ . Не искам обръщания мно' съм се набил на късите .. тре се избие нещо
      Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Едно 7633 за мен
        Хайде пак за надоле, ама едночко 7745

Коментар

• Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
          В момента наблюдаваме уникален случай при Е/$ . От 1991 г имаме само два случая на обръщане на тренда в това му състояние на месечна графика. Единия е януари 1998 ,а другия е юли 2001 г.
          Ако това не е трети случай - чакайте цена под 1,17,но мине ли 1,34 ,забравете да се върне надолу
          При положение , че чакаме следващата държава да изгърми си е съвсем вероятен сценарий да продължи тренда.
          Last edited by rookie trader; 10.04.2013, 13:39. Причина: Ся загрях какво си написал
          Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• В момента наблюдаваме уникален случай при Е/$ . От 1991 г имаме само два случая на обръщане на тренда в това му състояние на месечна графика. Единия е януари 1998 ,а другия е юли 2001 г.
            Ако това не е трети случай - чакайте цена под 1,17,но мине ли 1,34 ,забравете да се върне надолу
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от d333 Разгледай мнение
              Rookie, гледай сега... Дано осъзнаваш какво показва MA-то. Т.е. то нищо не показва. Математиката казва, че винаги през каквото и да е множество произволни точки, може да се напише такова уравнение, решенията на което да минава през всички тези точки. Т.е. МА-то се променя, като се промени и тренда. Сега пусни си графиката, сложи една МА отгоре и си го запиши като картинка това. След 1 месец като се промени тренда(независимо нагоре или надолу) пак погледни графиката си от сега, погледни тогава новата с новото МА върху нея и виж дали МА-то за днес ще съвпадне с МА-то пак за днес, но на графиката след месец. Както каза колегата trade, като удавник за сламка се хващат. Всички такива "индикатори" са постфактум показателни, но не могат да предвидят нищо. Но много успешно описват нещата "после", след като са се случили. То ако имаше индикатор, който не греши, то всички щяха да са милионери.
              Напълно съм съгласен, но факт е че цацата ( не че аз съм нещо друго де) ги припознава и като пивот нива. Не ги гледам като тренд определящи, защото тренда определя тях. Но ги ползвам когато търся по- точно ентри.
              Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Rookie, гледай сега... Дано осъзнаваш какво показва MA-то. Т.е. то нищо не показва. Математиката казва, че винаги през каквото и да е множество произволни точки, може да се напише такова уравнение, решенията на което да минава през всички тези точки. Т.е. МА-то се променя, като се промени и тренда. Сега пусни си графиката, сложи една МА отгоре и си го запиши като картинка това. След 1 месец като се промени тренда(независимо нагоре или надолу) пак погледни графиката си от сега, погледни тогава новата с новото МА върху нея и виж дали МА-то за днес ще съвпадне с МА-то пак за днес, но на графиката след месец. Както каза колегата trade, като удавник за сламка се хващат. Всички такива "индикатори" са постфактум показателни, но не могат да предвидят нищо. Но много успешно описват нещата "после", след като са се случили. То ако имаше индикатор, който не греши, то всички щяха да са милионери.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  сега четох анализа на Делтите господата пишат за 1.33 ниво тъй че контрелите да си правят сметка да не говорим че имаше хора дет още миналата седмица в етвъртък скъсяваха яко и се облизваха на предполагаемият гап нодолу
                  Само да вметна ,че язе го писау на около 1,28 . Знайх си че Делтите преписват от меня.
                  Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
                  私は最高のトレーダーだ

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                    Роокие не казвам конкретно за теб но тъй хич няма сигнал за връщане от където и да е да не говорим че правим нов дневен връх връх ...внимавай сега четох анализа на Делтите господата пишат за 1.33 ниво тъй че контрелите да си правят сметка да не говорим че имаше хора дет още миналата седмица в етвъртък скъсяваха яко и се облизваха на предполагаемият гап нодолу
                    1.33 е и по моите сметки. Ама МА -то е отдолу и за всеки случай скъсих по-рано.

Между другото МА и пивот са ми единствените индикатори. То файда няма да си накичиш платформата с 1000 глупусти и да ги следиш всичките, ама всеки си знае.

Влизам контра на всички ключови пивоти , с плитки стопове независимо нагоре или надолу. Някой пък търгуват на пробиви, въпрос на стратегия.

Коментар

Мда... и аз така мисля. Кой какво му се привижда не знам, но знам, че няма никакъв проблем да направи едно съвсем леко връщане от да кажем 80 пипа и да отпере после още 2 фигури кат' стой та гледай и да са блажени вярващите, че имало МА-та, фибота и т.н. В момента аз лично не го пипам изобщо еврака докато не се успокоят нещата, защото в момента си е чист хазарт да го мислиш, ще върне ли или ще отпере нагоре - 50:50.
                      Ми то винаги е така... По всяко време мое да излезе някоя известна тиква да се изкаже нещо против тренда и ааайде стоповете долу...

За мен важното е от 10 влизания поне 6 да са печеливши

Коментар

• Роокие не казвам конкретно за теб но тъй хич няма сигнал за връщане от където и да е да не говорим че правим нов дневен връх връх ...внимавай сега четох анализа на Делтите господата пишат за 1.33 ниво тъй че контрелите да си правят сметка да не говорим че имаше хора дет още миналата седмица в етвъртък скъсяваха яко и се облизваха на предполагаемият гап нодолу
                        Pip master

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Докато се купува EUR/JPY, ще се търсят евра. Май не е 50:50...
                          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

Мда... и аз така мисля. Кой какво му се привижда не знам, но знам, че няма никакъв проблем да направи едно съвсем леко връщане от да кажем 80 пипа и да отпере после още 2 фигури кат' стой та гледай и да са блажени вярващите, че имало МА-та, фибота и т.н. В момента аз лично не го пипам изобщо еврака докато не се успокоят нещата, защото в момента си е чист хазарт да го мислиш, ще върне ли или ще отпере нагоре - 50:50.
                            Докато се купува EUR/JPY, ще се търсят евра. Май не е 50:50...
                            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Такива 200-300 пипа дет ги говорят надолу загуби , няам нерви да ги издържа.

Коментар

• Мда... и аз така мисля. Кой какво му се привижда не знам, но знам, че няма никакъв проблем да направи едно съвсем леко връщане от да кажем 80 пипа и да отпере после още 2 фигури кат' стой та гледай и да са блажени вярващите, че имало МА-та, фибота и т.н. В момента аз лично не го пипам изобщо еврака докато не се успокоят нещата, защото в момента си е чист хазарт да го мислиш, ще върне ли или ще отпере нагоре - 50:50.

Коментар

Working...
                                X