това с диаманта е глупост....да истъргужах го ....ако искаш да ти пратя паролите и портфеи лат ми и 2000 да започнеш......и да те контролирам
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато....молят е кажи каква формация видя на 1 час.....диамант или рубин....ща убия ....кефиш
На едночасова диамантът си е факт, но мисля, че трябва да сме готови и за евентуален тест на долната страна на диаманта - около 1,3090... 1,31
http://prikachi.com/images/302/6133302l.pngIf something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ как да нее удачно 31.30 от кадето е пробива на подкрепата....него ли виждаш....по одачно няма и накаде
Предпочитам да си говорим с графики риъл"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЕ как да нее удачно 31.30 от кадето е пробива на подкрепата....него ли виждаш....по одачно няма и накаде
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеБОКО да не мислим с теб еднакво бря ???
ТАТО постави поръчка за къса от 3049 -таргет 2808 - стоп 3141
пп.1/2 лот айййдееееееее хаирлия да е
БОКО ако сега ми кажеш каква формация ТАТО скива на Н1 еур/усд - шапка ти свалям
Незнам кво вди Тато,но за мен цената е в рейндж и докато не излезем,не е удачно да се търгува с индикатори и фигури,а само пробиви,което и Висш пилотаж"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеИце Ице -требе на тебе да свалям шапка
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеТато времето се стопли....спираи винцока .....че само формации ще ти се привиждат..Почваи да бягаш и малко пости...Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнениедиамантче ли видя ТаТоТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеБОКО да не мислим с теб еднакво бря ???
БОКО ако сега ми кажеш каква формация ТАТО скива на Н1 еур/усд - шапка ти свалям
Коментар
-
Първоначално изпратено от bokogega Разгледай мнениеНе е паднало 3050
БОКО ако сега ми кажеш каква формация ТАТО скива на Н1 еур/усд - шапка ти свалямLast edited by ТАТО; 15.04.2013, 21:39.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО казува ,че е време да отвържем коня ( еур/усд) да оди у ряката
пп.ряката е надоле"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
Коментар