Имам приятели в Бостан......с единя се чух...какъв изрод трябва да си да бомбиш хората
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеДа в Бостан две бомби ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнение................
Паника в Бостън! Десетки пострадали на финала на маратона в Бостън... каква е причината за двата мощни взрива - не се знае...Терористичен акт, или инцидент /експлозия на газови тръби/...
Ако е газова експлозия има и голям пожар....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАтентат или?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениетова с диаманта е глупост....да истъргужах го ....ако искаш да ти пратя паролите и портфеи лат ми и 2000 да започнеш......и да те контролирам"църна му земя - невеста, тънка му пушка - зълвица, я чифт пищови - девери"
Коментар
-
Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнениеАбе , какъв диамант ви е затресъл ...?? Това си е глава с рамене и тествана вратна линия отгоре. Диаманта е по-често трендпродължаваща , а не трендобръщаща фигура. Повече прилича на диамант олиото на Н1.
Извън горното, такова развитие на цените от графиката - при пробив на долната стена показва точно движение надолу... Писах също, че често движението /не трендът на едночасова/ - се потвърждава чрез тест на долната стена на диаманта.
Дали вярваме, или не - на такива фигури - е без значение. Важно е какъв е обемът от участващи на пазара, които се вързват да отварят позиции на пазара, а диамантът си е точно вариант на глава и рамене.
....
Паника в Бостън! Десетки пострадали на финала на маратона в Бостън... каква е причината за двата мощни взрива - не се знае...Терористичен акт, или инцидент /експлозия на газови тръби/...Last edited by зарата; 15.04.2013, 23:47.If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеНе ! Ама ТАТО... ВУЙЧО мисли , че му бягаш деликатно,деликатноТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениепп .да не се обидиш ся ?Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар