IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добро утро,добри хорица
    дълго eur/jpy пробвам
    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
      На оня изперкалият абсфреш ( спИциалиста по йена ) ли къв' беше там - да му давам ли пак картинка, затворена на зелено в евро/йена, дет' се беше притеснил за мИня и как била 500 пипа "ин витро" позицията и стояла или ще се гръмне сам?

Щот' орева 2 седмици форума и ти му викаш не е ин витро, па той не млъкна.

Ърмм ... ма то кат' гледам нивото на 4-5 фена и от картинки не вдяват и чутурата да им хакнеш у мониторо - пак ще викат, че т'ва няма как да стане. Ърмм ...?

П.П. Нуфряка днес не пише - значи са го разкикечили.
      Ха добро утро, Муранди. Гледам въртиш тъпомера с пълна сила. Спри се ще прегрее.

Ако ще и на 2000 пипса загуба да си бил , все ми е тая, опитах се да ти обясня, че за да правиш 100% на седмица, както ти твърдиш, трябва да влизаш с голям обем, а с голям обем не можеш да носиш дори и 100 пипса загуба срещу тебе.

Мене си ми ясен, продължавайда ни радваш с тъпизмите си, все пак понякога ескука на пазарите. Но не и днес, успешен ден, ще намина довечера да се посмея.

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
        те това е, а честито ! мислиш ли че 3085 ще го ограничи нагоре ...
        На този въпрос най сериозно и компетентно може да се отговори "ба ли му мамата". Даже не издържах до 3085 и вече го скъсих.
        Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Добро утро-кофти тва с Американците

Дали ще повлияе на пазара?

Ще видим.

Успехи!
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро и от мен
            Добавка SELL половин лот евро/долар от 1.3070
            Лек и успешен ден
            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Добрутро! Дълго злато/къса платина за събуждане 1351/1435
              и 1363/1446

Коментар

• Добрутро! Дълго злато/къса платина за събуждане 1351/1435

Коментар

• Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнение
                  Трета бомба в Бостан .....Марк Зукърбърк .....наполовина Българин....още едно признание за Тангра
                  http://www.mediapool.bg/%D1%81%D0%BC...ews205287.html

мирише тая работа.ако беше истинско,щеше да има много жертви.или някой им показва ,какво може!
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Трета бомба в Бостан .....Марк Зукърбърк .....наполовина Българин....още едно признание за Тангра
                    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      Ристьо заеви тез глупости -хората търгуват не четат новини

пп. четенето е за балъците -дет се изказа някой -вестниците се пишат да се четат
                      а продължението не си го спомням как беше -стар съм веке и трудно стоплям
                      Новините движат пазарите, не графиките
                      иначе нямаше да те вълнува, какво казал оня....БРАДАТИЯ
                      стар си я

Коментар

• Кат' поредният галфон, дет' изкара ПейПал мошенници още малко и голям смях се хили. Евро-футбол комарджии кат' вземат се изказват за форекс става смешно.

П.П. Логичният върпос е - защо тогава великите платформи не го поддържат Пейпалякът, кат' е толкоз семпло упражнение? Ърмм ...?

Бай Ганя е непобедим - вече и Пейпал ще изкара скам - а те водят БГ-стан полу-африканска республика засега като условия, а не БГ-станци да определят кои са Пейпал.

Дребни и съществени разлики, ма обясни ги на Ганя някога

Оня бай Светльо де сбега и той, че обичам да ми лае ..
                        Last edited by marandi; 16.04.2013, 01:47.

Коментар

• На оня изперкалият абсфреш ( спИциалиста по йена ) ли къв' беше там - да му давам ли пак картинка, затворена на зелено в евро/йена, дет' се беше притеснил за мИня и как била 500 пипа "ин витро" позицията и стояла или ще се гръмне сам?

Щот' орева 2 седмици форума и ти му викаш не е ин витро, па той не млъкна.

Ърмм ... ма то кат' гледам нивото на 4-5 фена и от картинки не вдяват и чутурата да им хакнеш у мониторо - пак ще викат, че т'ва няма как да стане. Ърмм ...?

П.П. Нуфряка днес не пише - значи са го разкикечили.
                          Last edited by marandi; 16.04.2013, 01:44.

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                            Ако вземаш за диамант това , дето си го дал по-долу на картинката - в голяма грешка си . Това си е някаво движение , част от формирането на дясното рамо.
                            А трендове има на всеки един ТФ. И съответно поддържащи и обръщащи фигури , валидни както за М1 , така и за W1 .

Не съм в голяма грешка. В никаква грешка не съм. В грешка са тия, които обясняват в теорията си такива фигури.

Вече ти казах, че диамантът е точно вариант на глава и рамене /според теоретиците, които съм чел преди години/.

Лично аз не обръщам внимание на трендове на графиките, под дневна.

Различаваме се с теб по това, че ако кажа на някого, че е в грешка - в случая за тълкуване на диаманта, бих му дефинирал своето виждане за фигурата "диамант" /ти не правиш това - дай все пак твоето виждане за диаманта, ако не те затруднявам много.../.

И отново ти повтарям, защото този факт, определено минава покрай съзнанието ти: фигурата "диамант" е ВАРИАНТ на "глава и рамене".

Успехи!

... ето фигурата на 30-минутна графика, с ЕВЕНТУАЛЕН тест на съпротивата:
                            http://prikachi.com/images/97/6134097W.png
                            Last edited by зарата; 16.04.2013, 01:21.
                            If something inspires you, follow it! Henry Ford

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Кво бре Анди се блещиш? Да не си забил късо злато и сребро вчера и сега да се завръщаш от бране на винкел?
                              късо злато имам от миналата седмица.писах в темата.мине ли 1530...мъка
                              обаче ми ги няма тармъците при иииииЕНАТА...
                              всичко пада, какво толкова станало днес.

Коментар

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
                                Кво бре Анди се блещиш? Да не си забил късо злато и сребро вчера и сега да се завръщаш от бране на винкел?

Коментар

Working...
                                X