IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някои да търгува с ДОМАТИ...
    Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
      Има нещо вярно , ама пък да си кажа и аз моя опит , аз като прохождах в тая
      материя като цяло и като се доверявах САМО и единствено но моите си анализи
      знаеш ли какво се случи , занулих 2 акаунта , добре че тогава бяха трицифрени
      Ти кво се хвалиш с тия 2 акаунта, азе занулих 5, а първият за по-малко от 24часа

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнение
        Сигурно по време на ренесанса на Груев , дето всички печелехме в New York
        Ти що си мислиш , че сега съм им така ядосан
        Груев , Минев , анализатори , вълновици , фибовци , всичките ги призовавам
        да си приложат нещата , които са написали на практика и да докажат ,че могат
        да се справят с едно 24 годишно момченце Ама не би , нито едно ЛС до сега

ПП.С изключение на заплахите от Черкезов
        Last edited by ВУЙЧО; 18.04.2013, 15:55.
        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Флагче, байраче, и знаменце хаиде знам, че го можеш и днес трябва да прибера 200 пипса.
          Който ме слуша фалира.

Коментар

• Хайде миленка пробив на 128 и ще те обичам много
            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнение
              Добрий ден Хирурже, ще ти взаимствам подписа -нещо подобно ще избацам
              Може ама тая моита Яна се раздвижи нещо в моя полза
              Който ме слуша фалира.

Коментар

Тогава беше времето когато исках да съм "вътре" в материята .
                Даже направих всичко възможно да се уредя като стажантче при някой ИП ,
                исках само да гледам графики нон-стоп и да се уча , нищо повече .
                Ама уви , много ме подцениха и сега ще съжаляват
                Сигурно по време на ренесанса на Груев , дето всички печелехме в New York
                Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• Добрий ден Хирурже, ще ти взаимствам подписа -нещо подобно ще избацам
                  ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

То ако не занулиш акаунт 'къв играч си
                    Тогава беше времето когато исках да съм "вътре" в материята .
                    Даже направих всичко възможно да се уредя като стажантче при някой ИП ,
                    исках само да гледам графики нон-стоп и да се уча , нищо повече .
                    Ама уви , много ме подцениха и сега ще съжаляват

Коментар

То ако не занулиш акаунт 'къв играч си
                      Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!

Коментар

• мислех , че флаг се сформира ама явно съм далече от истината.
                        Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Първоначално изпратено от rookie trader
                          Доверявай се на собствения си анализ иначе си обречен.

Коментар

Браточка, френдли съвет. Прекалено много сверяваш кой какво пуска. Доверявай се на собствения си анализ иначе си обречен.

Успех.
                            Че с тази дълга на кого се доверява и какъв анализ гледа....
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                              Добре като цъкаш на йена , я скажи експертно мнение ще цепи ли до gbp/jpy 152.-153. то мене 151 ме урежда ама туку виш може се изкара нещо
                              Да ти кажа честно там някъде ще е към 146 май.
                              Който ме слуша фалира.

Коментар

• Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнение
                                Добре като цъкаш на йена , я скажи експертно мнение ще цепи ли до gbp/jpy 152.-153. то мене 151 ме урежда ама туку виш може се изкара нещо
                                Браточка, френдли съвет. Прекалено много сверяваш кой какво пуска. Доверявай се на собствения си анализ иначе си обречен.

Успех.

Коментар

Working...
                                X