Някои да търгува с ДОМАТИ...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИма нещо вярно , ама пък да си кажа и аз моя опит , аз като прохождах в тая
материя като цяло и като се доверявах САМО и единствено но моите си анализи
знаеш ли какво се случи , занулих 2 акаунта , добре че тогава бяха трицифрени
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеСигурно по време на ренесанса на Груев , дето всички печелехме в New York
Груев , Минев , анализатори , вълновици , фибовци , всичките ги призовавам
да си приложат нещата , които са написали на практика и да докажат ,че могат
да се справят с едно 24 годишно момченце Ама не би , нито едно ЛС до сега
ПП.С изключение на заплахите от ЧеркезовLast edited by ВУЙЧО; 18.04.2013, 15:55.Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от БОРЕУРОДА Разгледай мнениеДобрий ден Хирурже, ще ти взаимствам подписа -нещо подобно ще избацамКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеТогава беше времето когато исках да съм "вътре" в материята .
Даже направих всичко възможно да се уредя като стажантче при някой ИП ,
исках само да гледам графики нон-стоп и да се уча , нищо повече .
Ама уви , много ме подцениха и сега ще съжаляватНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеТо ако не занулиш акаунт 'къв играч си
Даже направих всичко възможно да се уредя като стажантче при някой ИП ,
исках само да гледам графики нон-стоп и да се уча , нищо повече .
Ама уви , много ме подцениха и сега ще съжаляватМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеИма нещо вярно , ама пък да си кажа и аз моя опит , аз като прохождах в тая
знаеш ли какво се случи , занулих 2 акаунта , добре че тогава бяха трицифрениНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie traderДоверявай се на собствения си анализ иначе си обречен.
знаеш ли какво се случи , занулих 2 акаунта , добре че тогава бяха трицифрениМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеБраточка, френдли съвет. Прекалено много сверяваш кой какво пуска. Доверявай се на собствения си анализ иначе си обречен.
Успех.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеДобре като цъкаш на йена , я скажи експертно мнение ще цепи ли до gbp/jpy 152.-153. то мене 151 ме урежда ама туку виш може се изкара нещоКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеДобре като цъкаш на йена , я скажи експертно мнение ще цепи ли до gbp/jpy 152.-153. то мене 151 ме урежда ама туку виш може се изкара нещо
Успех.Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
Коментар