Първоначално изпратено от turbalan
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеСпирам да ви дразня с постове поне за месец. Лека и Доходна съфорумциМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеМного се умълчаха всичкиКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЕвро Яна проби флага, сега и долара ще го направи.. Пазарче, пазарче хаиде да се изсипеш надолу...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеСпирам да ви дразня с постове поне за месец. Лека и Доходна съфорумци....
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеДа ве не ми хвана сел лимита за 1 пип. Ама нищо , може и за добро да еКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение6+ не 6 не позна за половин пипсНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеСпоред мен флагът при евр/дол ще се завърши около 1.3077. От там мога да добавя още 1/2 лот за към мазатаLast edited by Хирурга; 18.04.2013, 16:50.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеСпоред мен флагът при евр/дол ще се завърши около 1.3077. От там мога да добавя още 1/2 лот за към мазата
Коментар
Коментар