IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
    мдааа така,речИ,ТАТО
    дневните графики са за цацата
    обаче, финансовите акули,които търгуват на месечна не слагат стоп на стотина пипса.
    ей това пропусна да напише.а ние тука, всички сме цаца затова и стоповете ни са такива.неговите включително.
    Правилно колега - много правилно .Требеше да отварям по малки позиции които щяха да бъдат с по високи стопове и немаше да се кося сега
    Ама пуста лакомия ..... От другата седмица променям тактиката и почвам по 1/4 лот да отварям с два пъти по далечен стоп
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Честит празник 4.20
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Кво прайте уе търговци?? Марш да чистите България!!!
        Last edited by Наивник; 20.04.2013, 12:14.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
          мдаа, дубрутру
          джабарите дават лек наклон на парцалката
          останалата част от наклона го дават
          коджакафалиите на сборището си
          КОДЖАКАФАЛИИТЕ ,нов вид ЖИУОТНИ ли са
          Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• мдаа, дубрутру
            джабарите дават лек наклон на парцалката
            останалата част от наклона го дават
            коджакафалиите на сборището си
            Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Бонджорно Рагаци!

Коментар

• Добрий утро Абсолютно всички тайм фреймове на графиките имат изключително важно значение !!! От най малкия до най големия ! Именно в това е разковничето за успех !
              ¥@K$€££¥@K Гарантирано фалит

Коментар

• Бонджорно Рагаци!
                Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от trade Разгледай мнение
                  А така Тато когато ти пишех че все още няма сигнал за къси ти какво каза..... да не гледам дневните барове и да ги оставя за тълпата важни били месечните е видя ли сега как се пробива и месечен кендъл ??
                  мдааа така,речИ,ТАТО
                  дневните графики са за цацата
                  обаче, финансовите акули,които търгуват на месечна не слагат стоп на стотина пипса.
                  ей това пропусна да напише.а ние тука, всички сме цаца затова и стоповете ни са такива.неговите включително.
                  Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Аха , сега ми светна и защо обръща толкова голямо внимание на дневните кендъли
                    От тук според мен му идва и неправилното позициониране на стоповете и от там боя
                    Стоповете също са ми слаба страна на мен и силна за пазара , затова клоузвам
                    ръчно ако се наложи
                    Само да споделя, нали е форум....
                    От Стамбата има човек какво да научи! Евала СТАМБА ! Та от неговите анализи
                    разбрах за "невидимките". Използвам ги на дневна графика и се оказа че работят
                    много точно. Вчера влезнах на 1.3116, стоп на 1.3145, не се сдържах в петък дано в
                    понеделник няма пореден гап... Успех трейдъри !

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                      ТАТО нема позиции засега - голям бой яде и таз седмица

А така Тато когато ти пишех че все още няма сигнал за къси ти какво каза..... да не гледам дневните барове и да ги оставя за тълпата важни били месечните е видя ли сега как се пробива и месечен кендъл ??
                      Pip master

Коментар

• Аха , сега ми светна и защо обръща толкова голямо внимание на дневните кендъли
                        От тук според мен му идва и неправилното позициониране на стоповете и от там боя
                        Стоповете също са ми слаба страна на мен и силна за пазара , затова клоузвам
                        ръчно ако се наложи
                        Мнението ми води до фалит !

Коментар

• ТАТО и друг път го е казвал че прави анализи на дневния таймфрейм, когато за първи път го сподели, започнах да изследвам дневния фрейм и се оказа, че могат да се изкарат добри пари на база на този анализ, но както всички други анализи не може да се използва винаги и на 100%

Коментар

ТАТО ти по принцип къв търговец си , анализите на къв таймфрейм
                            ги правиш , че да си ял бой , може и да си казвал , извинявам се ако е така
                            Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                              Приятелю, тази двойка колкото и сладка да е, е много опасна...

Преекспонира движенията при евро/долар в повечето случаи и както печалбите са големи, така и загубите... Не искам да ти давам акъл, а предупреждение - стоп винаги и възможно най-малък... Добри нива се хващат обаче в 03:00 - 03:30 и към 6:30-7:30
                              Успех
                              Благодарско. Аз не се стремя винаги да съм продал "връх" или купил "дъно" с малко и редовно и както каза стоп да има винаги че Яна си прави по 100 пипса едночасов бар всеки ден.

Коментар

...друг път когато ти хортуват да броиш до 5, да не зяпаш у булката.......ами да си изброиш вълничките......

Коментар

Working...
                                X