Първоначално изпратено от skorpio
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТе сформират президент бряНе спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
私は最高のトレーダーだ
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнениеИталианците пак не са сформирали правителство. Дали ще ги накажат с гап в неделя?
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениеКОДЖАКАФАЛИИТЕ ,нов вид ЖИУОТНИ ли саБаба ме научи на много неща.
tnm
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЧестит празник 4.20
http://vbox7.com/play:6f9e1612Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaka89 Разгледай мнениеГап ще има ли надолу?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНе седя Търгувам на демо За парите - чакам
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеМамуне-сега седиш и гледаш ли само?
Утърва пързалката при Даксо!
Успя ли да си вземеш кинтите от Бъкета?
Тато по кротко го давай не се коси на тези години.може си докараш някоя бела на главата!
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеЕ видя ли сега как се пробива и месечен кендъл ??
Защото лично за мен това НИЩО не означава за момента и чакам пробив на 1.3000 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеОт другата седмица променям тактиката и почвам по 1/4 лот да отварям с два пъти по далечен стопМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеПравилно колега - много правилно .Требеше да отварям по малки позиции които щяха да бъдат с по високи стопове и немаше да се кося сега
Ама пуста лакомия ..... От другата седмица променям тактиката и почвам по 1/4 лот да отварям с два пъти по далечен стоп
Коментар
Коментар