Първоначално изпратено от rookie trader
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеСя' ако кажеш че японките са дащни , благородно ще ти завидяКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение500 демо кинта отидоха в небитието
Някой да знае как върви 30 годишния аукцион.
Поздрави и успехи!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеАко но моеж да го прочетеш ще ти го напища и на български Лата сю хасан цююНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеПоздравления значи. Как е на японски "Който ме слуша фалира"Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеЯпония
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от rookie trader Разгледай мнениеАве ти в коя държава живееш, че пожелаваш постоянно лека нощ след обяд
Last edited by Хирурга; 24.04.2013, 15:04.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеНе го виждам, цял ден нищо не виждам. Пазара днес е за Магистрите. Лека нощ аз ще чакам по ясни и сигурни входове.
Не е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеДобър ден . Направо към Въпроса , на графиката GBPJYP H1 Диамант ли се сформира ?? Мерси
Който ме слуша фалира.
Коментар
Коментар