Звучиш ми несериозно с тия 10% ....с 1 ,2 до 4 .....е максимума ....не се обиждаи но и прогнозите ти с дати ....също са не сериозни.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Егати деня, щях да пратя във вечните ловни полета, за единия милиметър 10% от капиталеца с тия мои къси позиции и добавките към тях. Сега плюя, правя знаци против уроки и ако изляза и на + ще запаля една пураLast edited by Jay Gould; 25.04.2013, 19:43.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнение
иииЕНА някой търгува ли?
бай стоп на 100.05 и лимит около 100.60
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениене дърпай оня за рогата
ся как дрема за пробив кат нищо може да светне 1.3100Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТова са новините от САЩ не загубата миТочно тази цифра ми оправи тъпотиите от днес....
дадох,пример.ако загубя две стопчета.ГАСИМ
иииЕНА някой търгува ли?Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеТова няма как да стане, освен ако сам не си я разкажеш.
ся как дрема за пробив кат нищо може да светне 1.3100
Коментар
-
Първоначално изпратено от andi Разгледай мнениезатвори всичко и се махни от компа.пазара няма да избяга.
п.п
стопа може да е на 5 фигури но трябва да го има.иначе,цялата сметка е стоп.Точно тази цифра ми оправи тъпотиите от днес....
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от skorpio Разгледай мнение
тоя пазар ви разказа игратаКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеИстинският трейдър денси винаги без стопове и графикиНе е препоръка. Който взима инвестиционно решение на базата на писания във форум , е идиот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнение339 кюнеца на улицата
п.п
стопа може да е на 5 фигури но трябва да го има.иначе,цялата сметка е стоп.Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко
Коментар
Коментар