Първоначално изпратено от Хирурга
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от takiteasy Разгледай мнениеДълго еурусд от тук 1,3015 стоп 1,294. профит :-) 1,3049, 150 000 то4ки на 1:200Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнение
посоката ме интересува , ако ще го има твоя бар ! Ще се селл-каи то продължително ..
ко го нема --- ще се бУиика и то БАААЯ продължителноне мислиш ли ?
Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеА мечи бар от 180 пипса утре влиза ли в прогнозите....
посоката ме интересува , ако ще го има твоя бар ! Ще се селл-каи то продължително ..
ко го нема --- ще се бУиика и то БАААЯ продължителноне мислиш ли ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от is3584 Разгледай мнениетая седмица затвори ли над 1.30
тури антените за 1.40 на прицелКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Хирурга Разгледай мнениеКолега имаш грешка в изчисленията. 1.17
тури антените за 1.40 на прицел
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобър вечер , днес пак хубава работа сте свършили докато
ме нямаше след среднощната ми добавка , благодаря ви
ПП. ТАТО , ще мажем ли филиите с шункаТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеще ходи май да 1.29-1.2880 тоя пътКойто ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от titogb Разгледай мнениеще ходи май да 1.29-1.2880 тоя пътhttp://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗвучиш ми несериозно с тия 10% ....с 1 ,2 до 4 .....е максимума ....не се обиждаи но и прогнозите ти с дати ....също са не сериозни.Който ме слуша фалира.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеЗвучиш ми несериозно с тия 10% ....с 1 ,2 до 4 .....е максимума ....не се обиждаи но и прогнозите ти с дати ....също са не сериозни.
10 % са. Горе-долу толкова ми е максимума който слагам като евентуална загубаLast edited by Jay Gould; 25.04.2013, 20:18.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар