If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
E не намери ли ТРЕНДафил ТРЕНДафилоФФ по твоята скала с твоите възможности
Разправят че щял да дава интервЮ , на 33 етаж
е поне на 32 етаж ще дойде , след обед
Очаквам DAX да стигне нива до 9000 - 9500, преди да започне низходящият тренд. Пропуснах да се включа във възходящият тренд, но премине ли 9000, започвам да го продавам от 9000, през 200 пункта.
Очаквам EUR/USD да тества 1.45 до септември. Тук стратегията ми е откриване на позиции от 3 стандартни лота през интервал от 200-250 пипса.
От 4-ти април имам първа дълга позиция на EUR/USD от 1.28 , а от 25-ти април имам втора дълга позиция на EUR/USD от 1.30. Стопа на двете позиции е вече 1.3020. Имам buystop на 1.3250, при сработване - скрипт мести стоповете по трите позиции на 1.3090.
Благодаря на всички, които изказаха мнение относно предният ми пост и на тези, които биха коментирали този.
Общо взето съм съгласен с тези дългосрочни таргети, което не означава че ако някой се позиционира точно така сега няма да бъде отнесен от пазара с рязко краткосрочно движение в противоположната посока.
Дойче Банк току що излязоха с подобна прогноза за Дакс: +12% от сегашните нива до края на годината. Има начин и движението нагоре да се отиграе систематично с дей трейдинг. Тука рискът от по-дългосрочни стратегии е за суперкорекция по пътя и като че ли най-добър профил като риск/възвръщаемост предлага EURUSD. Ако всичко е така, USDJPY, суровините и акциите на мините ще са силно нагоре и ще се представят значително по-добре от индексите.
Точно си помислих, че съм се съвзел от празниците и като видях диаграмите, ми се привиждат само кисело млекце и лимони.
Реанимация още седмица му е майката, ако не се запразни отново
Добро утро спекуланти,
Едно мнение от мен за начало на деня:
вчера доларовия индекс проби и затвори под ниво 82.00 (81.951), евровия спря точно под 1.32 (high на 1.3198). Ако днес или утре имаме пробив и затваряне над 1.32, се отваря пътя на дългите в евро/долар.
Коментар