IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Май тия които играят дълги се молят да не ги тресне стопа

Браво на тия които са скъсили

Коментар

• Поздрави на укъсилите!

Момчета, отиграхте ли го!
      Аз хванах само 63 пипа, повече за днес не ща!
      chef

Коментар

• 32 ят етаж зове

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          По-добре нокти, отколкото дръвце
          те двете са много близки
          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
            Добро утро!

Седим и гризем нокти
            По-добре нокти, отколкото дръвце
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Добър ден на всички , дълго държа gbp/jpy .. американците са малцинство вече
              Some people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)

Коментар

• Играя го баба МЕЦА! краткосрочно
                Ако го сурнат под 3000 и дългосрочно.:
                chef

Коментар

• Еврото май ще го тркаляме след обяд!
                  Късо евро, аз лично предпочитам къс кабел от 5568 да видим докъде ще го дотъркалят!
                  chef

Коментар

• Та нема казвате дълги от 3150 със стоп на 3090 и таргет 3230
                    има мегдан за добавка на 3120

Коментар

• E не намери ли ТРЕНДафил ТРЕНДафилоФФ по твоята скала с твоите възможности
                      Разправят че щял да дава интервЮ , на 33 етаж
                      е поне на 32 етаж ще дойде , след обед

Коментар

• Добро утро!

Седим и гризем нокти
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от r00t Разгледай мнение

Очаквам DAX да стигне нива до 9000 - 9500, преди да започне низходящият тренд. Пропуснах да се включа във възходящият тренд, но премине ли 9000, започвам да го продавам от 9000, през 200 пункта.
                          Очаквам EUR/USD да тества 1.45 до септември. Тук стратегията ми е откриване на позиции от 3 стандартни лота през интервал от 200-250 пипса.
                          От 4-ти април имам първа дълга позиция на EUR/USD от 1.28 , а от 25-ти април имам втора дълга позиция на EUR/USD от 1.30. Стопа на двете позиции е вече 1.3020. Имам buystop на 1.3250, при сработване - скрипт мести стоповете по трите позиции на 1.3090.

Благодаря на всички, които изказаха мнение относно предният ми пост и на тези, които биха коментирали този.
                          Общо взето съм съгласен с тези дългосрочни таргети, което не означава че ако някой се позиционира точно така сега няма да бъде отнесен от пазара с рязко краткосрочно движение в противоположната посока.
                          Дойче Банк току що излязоха с подобна прогноза за Дакс: +12% от сегашните нива до края на годината. Има начин и движението нагоре да се отиграе систематично с дей трейдинг. Тука рискът от по-дългосрочни стратегии е за суперкорекция по пътя и като че ли най-добър профил като риск/възвръщаемост предлага EURUSD. Ако всичко е така, USDJPY, суровините и акциите на мините ще са силно нагоре и ще се представят значително по-добре от индексите.

Коментар

• Точно си помислих, че съм се съвзел от празниците и като видях диаграмите, ми се привиждат само кисело млекце и лимони.
                            Реанимация още седмица му е майката, ако не се запразни отново
                            Който ме слуша фалира.

Коментар

• Добро утро на всички.
                              Успешна търговия и много профити.

Поздрави и успехи!
                              NO SIGNATURE FOUND

Коментар

• Добро утро спекуланти,
                                Едно мнение от мен за начало на деня:
                                вчера доларовия индекс проби и затвори под ниво 82.00 (81.951), евровия спря точно под 1.32 (high на 1.3198). Ако днес или утре имаме пробив и затваряне над 1.32, се отваря пътя на дългите в евро/долар.

Коментар

Working...
                                X