IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• позволявам си да попитам forex ветераните - някой ползвал ли е Binary Options Magnet ?

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
      Хващат се топките на бика за късмет...
      Лъснати са от галене....Според мене трябва да се скопят и да се монтират на нашия дръглив бик....
      Мани, до колкото разбрах на Жулиетка у Верона са и правили нова цица

Коментар

• Хващат се топките на бика за късмет...
        Лъснати са от галене....Според мене трябва да се скопят и да се монтират на нашия дръглив бик....

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
          Пичове-заминавам да ги видя големите акули
          Довечера отпътувам за Ню Йорк,като се върна ще ви кажа дали са толкова остри рогата на Бика

Успехи ви желая!
          Успех и приятно изкарване. Ако стигнеш до тва нящо:

Директно му тегли един шут в задните части. Ще повлече и Дакс

Коментар

• Пичага един безплатен съвет от мене - никога не се доверявай на никакви писания и прогнози за каквото и да е ....Всичко е гнусна манипулация ! Не бъди овца ...излез от стадото ...стани черният Овен .....размърдай си мозъка и го ползвай по предназначение !

Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Благодаря ти, че ме научи

EUR/JPY trading at resistance at 131.84/91

Обърни внимание на:

“The EURJPY did not confirm a break below the ascending trend line, as price has tentatively broken the level, we need to see further stability below 131.10 and price to close decisively below the level to confirm a move lower. However, due to the attractive risk-reward at the current levels, we will continue to stand on the bearish side.

Коментар

• Пичове-заминавам да ги видя големите акули
              Довечера отпътувам за Ню Йорк,като се върна ще ви кажа дали са толкова остри рогата на Бика

Успехи ви желая!
              Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Return Разгледай мнение
                Предполагам, че сега си разбрал какво имах предвид!
                Благодаря ти, че ме научи

EUR/JPY trading at resistance at 131.84/91

Обърни внимание на:

“The EURJPY did not confirm a break below the ascending trend line, as price has tentatively broken the level, we need to see further stability below 131.10 and price to close decisively below the level to confirm a move lower. However, due to the attractive risk-reward at the current levels, we will continue to stand on the bearish side.
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Предполагам, че сега си разбрал какво имах предвид!

Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                  Нищо конкретно! На 4 април започна плановото понижаване на йената - по него всеки месец се печатат и изливат милиарди. На 4 май направиха играта със застрахователните фондове. Идва ред на 4 юни...

Търговията с очаквания не води до нищо добро. Пробвай с хазарт...

Добавка:

EUR/JPY entrenched in negative territory at 130.61/63

Коментар

• станахте ли бре
                    ае за събуждане http://www.youtube.com/watch?v=CToYb-ZN9tw
                    ся почвам да гледам умно,графиките
                    иЕната е за продаване на първо четене.на второ четене, кой знае какви ще ги родя
                    Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• Скучен ден сте имали гледам
                      Според мен оформихме дъното , но има вероятност и да тестваме около 1.2840 .
                      Аз лично не бих рискувал и при такъв сценарий само ще допълвам към дългите .
                      Не е препоръка , само мнение
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

Какво има на 4 юни ? Може и да съм избързал , но нямам нерви да чакам , а и нещо ми подсказва ,че скоро ще се изстреля с 2-3 фигури нагоре . Не е препоръка , а шесто чувство .
                        Нищо конкретно! На 4 април започна плановото понижаване на йената - по него всеки месец се печатат и изливат милиарди. На 4 май направиха играта със застрахователните фондове. Идва ред на 4 юни...

Търговията с очаквания не води до нищо добро. Пробвай с хазарт...

Добавка:

EUR/JPY entrenched in negative territory at 130.61/63
                        Last edited by FxProST; 27.05.2013, 14:59. Причина: Добавка

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                          Снощи Nikkei пак се изсипа и ми се струва, че тази тенденция ще продължи още малко...

Джапанките нещо се уплашиха с това обезценяване, че леко коригират...

По данни - очакванията за USD/JPY са към 110 в дългосрочен план, следователно при EUR/JPY към 140-145...

По-удачно ми се струва след 4 юни да се слагат дълги
                          Какво има на 4 юни ? Може и да съм избързал , но нямам нерви да чакам , а и нещо ми подсказва ,че скоро ще се изстреля с 2-3 фигури нагоре . Не е препоръка , а шесто чувство .

Коментар

И нещо по същество - купувам евро/йена от 130.69 с цел 135.00 . Успех.
                            Снощи Nikkei пак се изсипа и ми се струва, че тази тенденция ще продължи още малко...

Джапанките нещо се уплашиха с това обезценяване, че леко коригират...

По данни - очакванията за USD/JPY са към 110 в дългосрочен план, следователно при EUR/JPY към 140-145...

По-удачно ми се струва след 4 юни да се слагат дълги

Коментар

• Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнение
                              Аз имам съмнения, че е виждал МТ4 !!!
                              Нали нямаш нищо против да разсея съмненията ти? Виждал съм МТ4 и не минах само с гледането , а години наред "инвестирах" ....но да не навлизаме в подробности от печалното ежедневие. Реде ти си печен и те моля да не се заяждаш с мене , защото аз когато питам нещо , значи наистина се нуждая от информация и съвет . Ако искам да се бъзикам и гъбаркам ....просто излизам с подходящата компания и готово.
                              И нещо по същество - купувам евро/йена от 130.69 с цел 135.00 . Успех.

Коментар

• Добро утро , никой не се обажда тука два дена
                                Звездите ми го говорят ???

Коментар

Working...
                                X