ти избираш вискито аз спедитора
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеаз си мисля, че ще видим даже цена под 1,20
Облогът е - кое ще видим първо - 1.20 (твоето ниво) или 1.35(моето ниво)
За ИП ще използваме спедиторска фирмаМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
Виждаш ли му рогата? Сам прецени дали са остри или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеаз си мисля, че ще видим даже цена под 1,20
Виждаш ли му рогата? Сам прецени дали са остри или не
Коментар
-
Първоначално изпратено от trade Разгледай мнениеЩо пък да не видим 1.22
уиски , че няма да видим . Лично мнение ! Ако има навити да казватМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобър вечер , направили сте теста гледам , допълвам от тук , като се надявам
да нямаме нива под 1.2790 , а да се позиционира вече за няколко месечен ъп
И да шипнат нещо под 1.2790 не ме бърка , защо - ще разберете над 1.3500Pip master
Коментар
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеКакво дъно какви 5 лева
Жив и здравМнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениеДаксот е за продан, нъл тъй мамуне
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоред мен оформихме дъното , но има вероятност и да тестваме около 1.2840
да нямаме нива под 1.2790 , а да се позиционира вече за няколко месечен ъп
И да шипнат нещо под 1.2790 не ме бърка , защо - ще разберете над 1.3500Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеРазвесели ме
Успех в залозите, следващото черно или червено
Коментар
-
Първоначално изпратено от Return Разгледай мнениеПичага един безплатен съвет от мене - никога не се доверявай на никакви писания и прогнози за каквото и да е ....Всичко е гнусна манипулация ! Не бъди овца ...излез от стадото ...стани черният Овен .....размърдай си мозъка и го ползвай по предназначение !
Успех в залозите, следващото черно или червеноПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеМани, до колкото разбрах на Жулиетка у Верона са и правили нова цица
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар