IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• добър вечер, аз само да се похваля днес удвоих акаунта

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
      ха така 3341 е и дрътата КАКА Стамбена на Н4 ин дис момент
      ...ти скиф сеира утреска...ако камикадзетата бият > 127,04

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
        ....кво забравяне бря...нал на подготви > всестранно развита личност....

... a,язе сум отличник по статическиот анализ бря...

>>> 3113...3227...3341....
        ха така 3341 е и дрътата КАКА Стамбена на Н4 ин дис момент
        Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• два дена ме няма отварям и изненада ... подарък ...дългите дали че дали ....ако бях пред компа щеше да е по три....е Тато доволно........нали
          Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

TATOвото май забравяш ,че от 3710 до 2744 61,8% е 3341 тъй че около 1,333333333333333333333333333333333
            ще се откриват късите
            ....кво забравяне бря...нал на подготви > всестранно развита личност....

... a,язе сум отличник по статическиот анализ бря...

>>> 3113...3227...3341....

Коментар

• Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение
              ...и да не забравяш за ракетата... >>> 3333...3420/70....зер самураите утрепаха гущера ...
              TATOвото май забравяш ,че от 3710 до 2744 61,8% е 3341 тъй че около 1,333333333333333333333333333333333
              ще се откриват късите
              Last edited by ТАТО; 06.06.2013, 23:27.

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Да , не ме плаши кофти позицията и евентуалната
                ми загуба , плаши ме както казах "пробивът в системата" , просто се претоварих
                Ако помните долу на 1.28-1.29 казах на Котара ,че оформяме дъно , неговия коментар
                беше : Кво дъно , кви пет лева , както и да е , успех на всички !
                Пич, пазарът и утре ще го има - само не отивай да му го "връщаш" че става по-зле!

Колегата написа, че вече е минало - оставяй го там и си гледай бъдещето! УСПЕХ!!!
                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнение
                  А ти точно това движение чакаше от толкова време, наистина кофти ситуация
                  Да , не ме плаши кофти позицията и евентуалната
                  ми загуба , плаши ме както казах "пробивът в системата" , просто се претоварих
                  Ако помните долу на 1.28-1.29 казах на Котара ,че оформяме дъно , неговия коментар
                  беше : Кво дъно , кви пет лева , както и да е , успех на всички !
                  Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Ами сега - всички си продадоха доларите
                    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                      Към 1.3500 - 1.4000 до два месеца , пълна глупост късата ми от снощи ,
                      ще дебна 50-80 пипса даун и затварям на минимална загуба
                      Щом почваш да търгуваш против принципите си .. има пробив в системата

ПП: Имам предвид да контриш сам себе си
                      абе не беше глупава, но можеше да обърнеш по някое време, до пресконференцията си беше скука, а ти точно това движение чакаше от толкова време, наистина кофти ситуация..... е за тези ситуации хората казват че ти идва да си изядеш топките, но ...гледай философски,... минало, бъдещето е напред, 200 пипа къде не си ги дал..ще ги изкараш пак.. успех

Коментар

• [QUOTE=cheff;1059457027]В Еврака миналата седмица достигнахме ниво от 61.8 фибоначи от последния връх 1.3242. Сега атакувахме 50 % нивото и трябва да има слизане малко надолу преди да пробие 61.8 нагоре до към 3242.

Казах ви, че чакам еврото да върви нагоре!
                        Късия паунд ми изяде главата, но вече е затворен!

Чакам още малко да скача и после ще го продаваме! и еврото и паунда!
                        chef

Коментар

ТАТО казува за днес 230 пипса дневен бар стигат - вий какво ше речете ?
                          ...и да не забравяш за ракетата... >>> 3333...3420/70....зер самураите утрепаха гущера ...

Коментар

• Голямо изнасилване на долара му спретнаха.Без вазелинче
                            Всяка краткосрочна спекулация е потенциална дългосрочна инвестиция.

Коментар

• От поне месец насам само чета коментарите ви и прогнозите които давате, но след като до преди седмица бях за нагоре от 1.30 а то слезе до на майната си и днес пък бях за надолу от 1.3090 а то отиде пак на майната си.
                              Реших, че си заслужавам да се изкарам на показ и да ми се посмеете добре.
                              Но като за начинаещ ще се опитам да го преглътна и да започна всичко от начало.
                              Поздрави

Коментар

• ТАТО казува за днес 230 пипса дневен бар стигат - вий какво ше речете ?

Коментар

Working...
                                X