добър вечер, аз само да се похваля днес удвоих акаунта
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеха така 3341 е и дрътата КАКА Стамбена на Н4 ин дис момент
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение....кво забравяне бря...нал на подготви > всестранно развита личност....
... a,язе сум отличник по статическиот анализ бря...
>>> 3113...3227...3341....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеTATOвото май забравяш ,че от 3710 до 2744 61,8% е 3341 тъй че около 1,333333333333333333333333333333333
ще се откриват късите
... a,язе сум отличник по статическиот анализ бря...
>>> 3113...3227...3341....
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнение...и да не забравяш за ракетата... >>> 3333...3420/70....зер самураите утрепаха гущера ...
ще се откриват къситеLast edited by ТАТО; 06.06.2013, 23:27.Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДа , не ме плаши кофти позицията и евентуалната
ми загуба , плаши ме както казах "пробивът в системата" , просто се претоварих
Ако помните долу на 1.28-1.29 казах на Котара ,че оформяме дъно , неговия коментар
беше : Кво дъно , кви пет лева , както и да е , успех на всички !
Колегата написа, че вече е минало - оставяй го там и си гледай бъдещето! УСПЕХ!!!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от turbalan Разгледай мнениеА ти точно това движение чакаше от толкова време, наистина кофти ситуация
ми загуба , плаши ме както казах "пробивът в системата" , просто се претоварих
Ако помните долу на 1.28-1.29 казах на Котара ,че оформяме дъно , неговия коментар
беше : Кво дъно , кви пет лева , както и да е , успех на всички !Мнението ми води до фалит !
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеКъм 1.3500 - 1.4000 до два месеца , пълна глупост късата ми от снощи ,
ще дебна 50-80 пипса даун и затварям на минимална загуба
Щом почваш да търгуваш против принципите си .. има пробив в системата
ПП: Имам предвид да контриш сам себе си
Коментар
-
[QUOTE=cheff;1059457027]В Еврака миналата седмица достигнахме ниво от 61.8 фибоначи от последния връх 1.3242. Сега атакувахме 50 % нивото и трябва да има слизане малко надолу преди да пробие 61.8 нагоре до към 3242.
Казах ви, че чакам еврото да върви нагоре!
Късия паунд ми изяде главата, но вече е затворен!
Чакам още малко да скача и после ще го продаваме! и еврото и паунда!chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО казува за днес 230 пипса дневен бар стигат - вий какво ше речете ?
Коментар
-
От поне месец насам само чета коментарите ви и прогнозите които давате, но след като до преди седмица бях за нагоре от 1.30 а то слезе до на майната си и днес пък бях за надолу от 1.3090 а то отиде пак на майната си.
Реших, че си заслужавам да се изкарам на показ и да ми се посмеете добре.
Но като за начинаещ ще се опитам да го преглътна и да започна всичко от начало.
Поздрави
Коментар
Коментар