Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от SID Разгледай мнениедобро утро и от мен , за мен денят не беше добър вчера по едно време отчетох 30% покачване в акаунта но нещо много се настървих и после 40% спад затова вече по внимателно без много еуфория че не е полезно за сметката , да видим това толкова очаквано НФП как ще завърти колелото
НЯМАкрииизаааааааааааааааааааааа!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТАТО казува за днес 230 пипса дневен бар стигат - вий какво ше речете ?
Коментар
-
добро утро и от мен , за мен денят не беше добър вчера по едно време отчетох 30% покачване в акаунта но нещо много се настървих и после 40% спад затова вече по внимателно без много еуфория че не е полезно за сметката , да видим това толкова очаквано НФП как ще завърти колелотоЗвездите ми го говорят ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от andrei4oo Разгледай мнениеОт поне месец насам само чета коментарите ви и прогнозите които давате, но след като до преди седмица бях за нагоре от 1.30 а то слезе до на майната си и днес пък бях за надолу от 1.3090 а то отиде пак на майната си.
Реших, че си заслужавам да се изкарам на показ и да ми се посмеете добре.
Но като за начинаещ ще се опитам да го преглътна и да започна всичко от начало.
Поздрави
Та, решенията на пазара си ги вземаш ти и никой друг. Каквото сътвориш, друг не може да го направи. УСПЕХ!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеПитай го след една седмица дали е учетворил!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи не го ли удвои и предната седмица бре?
Баси добрите сте станалиchef
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениебъркаш ме с друг бре, за пръв път ми е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТи не го ли удвои и предната седмица бре?
Баси добрите сте станали
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениедобър вечер, аз само да се похваля днес удвоих акаунта
Баси добрите сте станали
Коментар
Коментар