Първоначално изпратено от andi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеЗащото от закупуването на петрола, до натоварването на танкера, до пристигането му, до разтоварването му, до преработването и калкулацията на цената в себестойността минава около месец и половина - два...chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеА ти нямаше ли това предвид в предния пост? Или не съм те разбрал, извинявай... Малко съм бос в това отношение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеАаа,ти си джиткаш,давай,успехОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеСамо пак да се вдигне до 1,2880 и пускам една къса. В краен случай на 1,2870
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеСамо пак да се вдигне до 1,2880 и пускам една къса. В краен случай на 1,2870Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеКато човек, който не се занимава с финанси и не може да направи точни заключения от дадена изказване на когото и да е, все пак... Чукна 1,288, което ме обнадеждава да отива към 1,3
Коментар
-
Първоначално изпратено от зарата Разгледай мнениеи на мен ми се иска това /защото корекцията, след това ще е по-дълбока/, но дали на Ню Йорк му се иска точно това - да отнесе еврото? Дали, ако желаеха такова развитие, до сега не биха го осъществили за един миг, докато "нашите" европейци умуват, а Меркел им е символ-веруюто?..., а и Меркел - нещо ми е много мътна - дали самата тя не си дава сметка, че и оттатък океана правят своите сметки, без да мислят какво прави самата тя? И накрая тя излиза герой от битката..., и тя съзнава, че е една пионка на зеленият гущер, ама си кара по гребена на вЪлната...Мнението не е препоръка за търговия.
Коментар
-
Първоначално изпратено от naturalfrost Разгледай мнениеЧакаме само да влезне Ню Йорк и да отнесе еврото
и на мен ми се иска това /защото корекцията, след това ще е по-дълбока/, но дали на Ню Йорк му се иска точно това - да отнесе еврото? Дали, ако желаеха такова развитие, до сега не биха го осъществили за един миг, докато "нашите" европейци умуват, а Меркел им е символ-веруюто?..., а и Меркел - нещо ми е много мътна - дали самата тя не си дава сметка, че и оттатък океана правят своите сметки, без да мислят какво прави самата тя? И накрая тя излиза герой от битката..., и тя съзнава, че е една пионка на зеленият гущер, ама си кара по гребена на вЪлната...If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Въпрос към знаещите: АКО приемем, че всичко в Гърция вече е повече от ОК и, АКО предварително вече е взето решението - да им бъдат отпуснати едни 8 млрд. евро, то дали подобен елемент от фундаменталните причини за движението на основните валути - е вече калкулиран в текущите цени, ИЛИ предстои някакво движение?
споменавам нещата мимоходом - за мен това е сериозен въпрос, но не ангажирам никого, ако това не помага на анализираните вече позиции от някого..
Успехи!If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
Коментар