If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Защото от закупуването на петрола, до натоварването на танкера, до пристигането му, до разтоварването му, до преработването и калкулацията на цената в себестойността минава около месец и половина - два...
ПЕТРОЛА вече е 104 долара за барел и ще гони миналогодишните нива 140-145 долара.
Hemilio, ДАКСО реве някой да го скъси!
Аз лично му резнах зелката!
Но не се надявам на доходност, щот му влезнах с малък обем.Страх лозе пази казват хората!
Като човек, който не се занимава с финанси и не може да направи точни заключения от дадена изказване на когото и да е, все пак... Чукна 1,288, което ме обнадеждава да отива към 1,3
Като човек, който не се занимава с финанси и не може да направи точни заключения от дадена изказване на когото и да е, все пак... Чукна 1,288, което ме обнадеждава да отива към 1,3
От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
и на мен ми се иска това /защото корекцията, след това ще е по-дълбока/, но дали на Ню Йорк му се иска точно това - да отнесе еврото? Дали, ако желаеха такова развитие, до сега не биха го осъществили за един миг, докато "нашите" европейци умуват, а Меркел им е символ-веруюто?..., а и Меркел - нещо ми е много мътна - дали самата тя не си дава сметка, че и оттатък океана правят своите сметки, без да мислят какво прави самата тя? И накрая тя излиза герой от битката..., и тя съзнава, че е една пионка на зеленият гущер, ама си кара по гребена на вЪлната...
Нашите ганьовци умуват цял ден и направиха не лош ръст на пребитото евро , но мисля, че момчетата ще им поднесът доза любов щом се събудят
и на мен ми се иска това /защото корекцията, след това ще е по-дълбока/, но дали на Ню Йорк му се иска точно това - да отнесе еврото? Дали, ако желаеха такова развитие, до сега не биха го осъществили за един миг, докато "нашите" европейци умуват, а Меркел им е символ-веруюто?..., а и Меркел - нещо ми е много мътна - дали самата тя не си дава сметка, че и оттатък океана правят своите сметки, без да мислят какво прави самата тя? И накрая тя излиза герой от битката..., и тя съзнава, че е една пионка на зеленият гущер, ама си кара по гребена на вЪлната...
Въпрос към знаещите: АКО приемем, че всичко в Гърция вече е повече от ОК и, АКО предварително вече е взето решението - да им бъдат отпуснати едни 8 млрд. евро, то дали подобен елемент от фундаменталните причини за движението на основните валути - е вече калкулиран в текущите цени, ИЛИ предстои някакво движение?
споменавам нещата мимоходом - за мен това е сериозен въпрос, но не ангажирам никого, ако това не помага на анализираните вече позиции от някого..
Коментар