IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнение
    Тези ме изненадаха определено.Не очаквах,че ще разширят консолидацията за 24 часа.Да се внимава-разширение при тренд надолу
    Добро предчувствие имаш ТАТОвото за разширението надоле
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Какво толкова пишеше в протоколите,че така реагира пазара?Къде мога да го прочета?

Коментар

• sell euraud and buy audusd
        Проста работа, но не е за прости хора

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
          за мен си е за дълги вече
          Според мен-точно обратно.

Коментар

• за мен си е за дълги вече

Коментар

• Тези ме изненадаха определено.Не очаквах,че ще разширят консолидацията за 24 часа.Да се внимава-разширение при тренд надолу

Коментар

• Голема борба е за оупън на вчерашния кендъл.Сипах си мастичка.

Наздраве!
                Last edited by ExtraRange; 10.07.2013, 21:35.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                  Досега добре ти се получава сделката.

Все пак, аз оставам на "продаване на ралита", но първо ФЕД и после Бен ще ме доориентират.

Успех!

Ще изляза около 1.2875,преди федералните и Брадатия да ми пожелаят "Приятни кошмари".После ще търся вход.

Успех на всички!

Коментар

Очаквам до края на седмицата 1.2970-80.Евроидиот за три дни
                    Досега добре ти се получава сделката.

Все пак, аз оставам на "продаване на ралита", но първо ФЕД и после Бен ще ме доориентират.

Успех!

Коментар

• Де сте бре?
                      Кабела удържа 1,48 нивото-ще яде асан баница
                      Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Добро утро!
                        Резнали рейтинга на Макароните-еми хубаво-ще го отиграем
                        Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

Дълго Е,стоп 1.2745
                          Като гледам графиката риск на 1.2800 е напълно оправдан.

Коментар

• Аз съм дълъг от 1.2766 ..........и без стопове............Издържам до 1.24 .,което разбира се няма как да стане без корекции ....... Иначе, очаквам да върне до 1,2840

Коментар

Респектиран съм от мнението ти,защото зная,че разбираш трейда.
                              Виждал съм противоречиви реакции на новини,трудно ги оценявам.
                              Стопът е близък.
                              Стопът ти е в едно огромно множество стопове. Сигурно си го "видял" по ТА и графиката от края на март тази година. Прекалено "видими" са. Точно тези стопове ще издумкат може би още тази нощ.

Поне така си мисля. Не казвам, че трябва да си къс, но дълъг наистина е руска рулетка до утрешните минути на ФЕД.

Пак успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
                                Имаш два фундамента днес против еврото:

ECB's Asmussen: Wouldn't Rule Out Further LTRO - Reuters

и даунгрейда на Италия.

Не трябва да залагаш на еврото преди утрешните минути от заседанието на ФЕД.

Иначе играеш руска рулетка.

Успех!
                                Респектиран съм от мнението ти,защото зная,че разбираш трейда.
                                Виждал съм противоречиви реакции на новини,трудно ги оценявам.
                                Стопът е близък.

Коментар

Working...
                                X