Първоначално изпратено от 4ubaka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
един френд тъй гледа на три ракии
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеот 3393 ке дам заповед и ке бъдат освен ядрени и трансатлантически
пп.а баба Меркел още я гони климактериума
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеайде пускай ги вече от кога го чакам този ядрен удар
пп.а баба Меркел още я гони климактериума
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6969 Разгледай мнениеTATO ,
Меркел хортува за избори бря....казува : я сум капитан ...тук се слуша мойта дума....кви подводници ...кви 5 лв .........:От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеВ карцера на сушата а торпедата ще бъдат с ядрен зарядАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеВ подводниците няма карцерТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеСлед малко ще дам заповед за изтрелване на торпедата а пияните 30 дена в карцераАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ExtraRange Разгледай мнениеТАТО,екипажа се напил,да го ева и си прави заря с Трайдънт и Булава.
Пледирам за дисциплина.....Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениепаунда вече е за къси до 1.51 който има акъл да се пуска
профит-поне 3 фигуриАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
Коментар