Първоначално изпратено от REDA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЧе 10 дена малко ли са бря? Аз да не съм милиардер
Требе 20 дена и ще е точно по МАМУНски !!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеТи кога отиде, кога се върна бря.
МАМУНска му работа!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТц, на тръстиката съм веке
МАМУНска му работа!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеА до тогава МАМУН на мУрЕ !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСамо за протокола Затваряне на легендарното
цифра, а сега казвам да се броят 47 пъти
преминаване на ЛЕГЕНДАРНОТО
1,333333333333333333333333333333333333
по 5 минутната и тогаз с ряз под 1,30000.
А до тогава МАМУН на мУрЕ !!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
затварям на 44803 и инкасирам
+40 профит
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениеПоздрави за сичкуту кеч
късо евро/ози 45243
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСамо за протокола Затваряне на легендарното
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСамо за протокола Затваряне на легендарнотомолим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от KostaBee Разгледай мнениеАбе някой ако разбира от Fixed Income пазара може ли да нахвърля набързо какво представлява.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеСпоко , няма да е тая седмица , готви го за след 3-4 седмици , трябва да приключи
движението надолу , да се заформи дъно , и чак тогава атака на 1.3500 .yolo
Коментар
-
Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнениееврака се готви за пробив на върха, което почти сигурно означава, че май ще олекна с 1 бутилка виски
движението надолу , да се заформи дъно , и чак тогава атака на 1.3500 .Мнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар