IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
    Честито на всички на които им издържаха нервите и не затвориха късите ,
    аз прибрах почти 4 цифрен профит току що и съм много доволен
    Хайде успех
    Въпросът е дали това е дъното и да пущаме ли дълги.

Редакция:

Някак си чакам да падне под 1,32, дори 1,3195 да удари, пак добре
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Честито на всички на които им издържаха нервите и не затвориха късите ,
      аз прибрах почти 4 цифрен профит току що и съм много доволен
      Хайде успех
      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Не мислите ли, че прибързвате? Има още 5 часа за активно скачане и падане.
        Аз търгувам интрадей, основно 5мин. графика. Тренда от сутринта - който е вторичен, малко се счупи, отделно имаме 3 пуша надолу - това са сигнали, че мечките отслабват натиска и късите стават рискови. Все още не съм видял вход за дълги но се услушвам за един скалп от 20-30 пипса. Пък може и да идем до 1.33 - там имаме да тестваме една линия дето я пробихме днеска. В момента тя минава някъде там.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
          Имах предвид, че при тия данни лично аз очаквах моментален ефект до 1.32. Тъй като не се получи по моите прогнози, си прибрах 80 пипса за днес и ще почивам докато не се отвори позиция за къси отново. Ако пък не намеря причина за къси - здраве да е. А иначе то разбира се, че може да си скача и пада колкото си иска.
          Хм. Аз пък ударих малко профит от една огромна дълга с голям риск, ако се изсипе... Затова при първа хубава печалба я затворих, че вчера се издъних и трябваше да компенсирам...

П.С.

И аз чакам удобен момент за къса. Може би към 1,328 ми се струва добре.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
            Имах предвид, че при тия данни лично аз очаквах моментален ефект до 1.32. Тъй като не се получи по моите прогнози, си прибрах 80 пипса за днес и ще почивам докато не се отвори позиция за къси отново. Ако пък не намеря причина за къси - здраве да е. А иначе то разбира се, че може да си скача и пада колкото си иска.

Коментар

• Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнение
              мда... с тия данни трябваше да удари 1.32

Аз излезнах от позиция на 1.3240. Доволно днес. Ще се ослушвам дали пак да му влезна на къси.

Коментар

• мда... с тия данни трябваше да удари 1.32

Аз излезнах от позиция на 1.3240. Доволно днес. Ще се ослушвам дали пак да му влезна на къси.

Коментар

• май пазара не хареса данните. Долара май ще повръща малко.

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                    Не знам за кабела ама яната яко я порят
                    Слабо там... не е ли 100-150 пипса от раз

USD/CHF надоле - да видя до къде ще се докарам
                    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                      аз прибрах фигура и половина профит от късата,и сега хванах дълъг кабел, с малък обем,просто се гъбаркам
                      ами риск си е, защото пък ако падне 1,5420 според мен е силен сигнал за надолу, затова аз чакам да видя накъде ще избие, иначе наслука на поръчката ти

Коментар

• Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнение
                        Така, така!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
                          аз прибрах фигура и половина профит от късата,и сега хванах дълъг кабел, с малък обем,просто се гъбаркам

Коментар

• Първоначално изпратено от tarantulata Разгледай мнение
                            ако пробие 1,5555 вече няма да е в канала надолу, затова и не съм влезнал още чакам пробив
                            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              В общи линии, не е наказуема продажбата на информация. Наказуема е търговията на база на тази информация

Хихих, а някъде става въпрос и за милисекунди

Regulators Examining Sales of Early Financial Data
                              Бе нема дерт! Като са рекли да не се търгува на база това инфо - нема се търгува! Имам и конкретен план. Правим кооператив сичкото трейдар и един купува един абонамент - след туй поства у форума квото му пратят - и айдееееееееее сички милионери!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от stone kold Разгледай мнение
                                5000$ МЕСЕ4НО и се абонираш за данните и новините с 5 мин преднина
                                За терминала на BLOOMBERG ли говориш?

Коментар

Working...
                                X