Първоначално изпратено от nikipet
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеинтересно, ти на MT5 ли си? от къде имаш 8 часов фрейм ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеето една картинка от вчера
Коментар
-
Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнениеПусни една графика за удобство. Много копане се иска, за да те разбере така човек.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеДобре - сега някой да обясни какво е MAE61 на едночасова. Защото слизането до 1.322 се получи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеДобре - сега някой да обясни какво е MAE61 на едночасова. Защото слизането до 1.322 се получи.молим?айде нема нужда
Коментар
-
Първоначално изпратено от ALEX_D_GREAT Разгледай мнениеДобре - сега някой да обясни какво е MAE61 на едночасова. Защото слизането до 1.322 се получи.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от nikipet Разгледай мнениеЗдравейте! Не съм писал тук отдавна. Искам да споделя едно вълново виждане за EURUSD . В момента сме в 4-та от 3-та вълна в низходящо движение. Очаквам слизане към 1.322 и последващо покачване до нива около МАЕ61 на едночасова. Тъй-като -ii- ра от 3-та беше проста корекция, то тази корекция ще бъде по сложна, след което ще има бързо слизане до нива 1,3180 за -v-, което е 38,2 фибо ниво от покачването 1,2750-1,3450. След това би трябвало да се развие 4-та вълна. а след нея 5-та..Вероятна цел е 1.310, което е 50.0 фибо ниво на посоченото покачване. За съжаление не мога да кача картинки. Броя вълните и миналата седмца започнаха да се оформят. Тази сутрин трябваше да започне 3-тата вълна, която трябваше да е стръмна. Е, случи се , колкото и невъзможно да изглеждаше.....
Приятна вечер!
Коментар
-
Здравейте! Не съм писал тук отдавна. Искам да споделя едно вълново виждане за EURUSD . В момента сме в 4-та от 3-та вълна в низходящо движение. Очаквам слизане към 1.322 и последващо покачване до нива около МАЕ61 на едночасова. Тъй-като -ii- ра от 3-та беше проста корекция, то тази корекция ще бъде по сложна, след което ще има бързо слизане до нива 1,3180 за -v-, което е 38,2 фибо ниво от покачването 1,2750-1,3450. След това би трябвало да се развие 4-та вълна. а след нея 5-та..Вероятна цел е 1.310, което е 50.0 фибо ниво на посоченото покачване. За съжаление не мога да кача картинки. Броя вълните и миналата седмца започнаха да се оформят. Тази сутрин трябваше да започне 3-тата вълна, която трябваше да е стръмна. Е, случи се , колкото и невъзможно да изглеждаше.....
Приятна вечер!Last edited by nikipet; 30.08.2013, 00:32.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеЧестито на всички на които им издържаха нервите и не затвориха късите ,
аз прибрах почти 4 цифрен профит току що и съм много доволен
Хайде успех
Коментар
Коментар