Първоначално изпратено от ivaniliev082
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ivaniliev082 Разгледай мнениенякой да вижда 2-ра фигораПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеМааалко
Но виж една ракета по Сирия ще взриви пазарите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Teo88 Разгледай мнениеСлед половин час Драгито дали ще раздвижи ойрото
Но виж една ракета по Сирия ще взриви пазаритеПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от maistora878 Разгледай мнениевърхът ще е около 1.3360-80 и тогава ще почне да сере надолуАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
В следващите дни /и седмици/ виждам подобие на все още несъстоял се мечи диамант. ВЕРОЯТНО ще има тестове на десния ръб /който още не се е състоял/ и не се знае дали цената няма да се превърне в линия на подкрепа. Все пак - мечият диамант си е индикация за движение надолу, с тест на долния ръб - в средносрочен план /на дневна графика/...
Смятам, че до другата седмица ще имаме яснота.., защото не сме ги писали ние тия неща....
If something inspires you, follow it! Henry Ford
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениезасега няма сигнал че има връх ТАТО ще каже ПО-ТА-ПЯ-НЕ ако има сигналМнението ми води до фалит !
Коментар
Коментар