IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
    TATO забеляза двоен връх на дейли - днескашния с вчерашния - вчера 1,33242 а днеска 1,33241 -демек само един НЕ пипс а ПИПЕТ тъй че ако падне под 1,32568 ТАТО дава заповед -ПО-ТА-ПЯ-НЕ
    Тато, погледни го на дневна и ми кажи, мяза ли ти на връх това? На мен ми прилича на началото на бичи флаг на/над тренд линия или друга подобна конфигурация (на Д1). Държа някакви къси, но повече за спорта. Ако съм прав, почти сигурно ще има някакво слизане надолу, колкото да изкара дългите със стопове под 3250 и да подлъже тези, които заповядват, да скъсят. Заповядващите не си чешат крастата с по 1-2-3 лота, ако случайно си вдигнал сайза.

Коментар

• Евро/долар днес принципно е надолу, но практически няма да има сериозно движение!
      Днес го пишете "дъждовен"!

Дебелата бяла линия е 1000 дневна EMA. Вижда се, че от много време е практически хоризонтална линия. В момента сме точно на "центъра на тежестта" на евро/долар, т.е. нивата 1.3250-1.33 са "златното сечение" на двойката.

http://s017.radikal.ru/i417/1309/85/8c4b9397872e.png

Коментар

• Днес ще видим ли 1,31313

Коментар

• Първоначално изпратено от the architect Разгледай мнение
          както и да го гледам евро долар си е за 1.43 не мога да си изкривя душата . от там може къса за 1.2345
          Как точно го видя на 1.43 ако може да споделиш? Защото при ограничаване на стимулите след 5 дни ще идем на 1.28 за ден два.

Коментар

• в по дългосрочен план мисля че ще видим и 0,8888

Коментар

• както и да го гледам евро долар си е за 1.43 не мога да си изкривя душата . от там може къса за 1.2345

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                Добър вечер, предвид днешните движения на EUR/USD очаквам утре
                движение надолу , може би до 1.3220 - 1.3250 зоната , след което е много
                вероятно да си продължим нагоре към 1.3500 , да видим...
                ти ,не миряса с това 1.3500 да видим
                Има стари трейдъри има и смели трейдъри, но старите и смели трейдъри са само няколко

Коментар

• TATO забеляза двоен връх на дейли - днескашния с вчерашния - вчера 1,33242 а днеска 1,33241 -демек само един НЕ пипс а ПИПЕТ тъй че ако падне под 1,32568 ТАТО дава заповед -ПО-ТА-ПЯ-НЕ
                  Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                    Добър вечер, предвид днешните движения на EUR/USD очаквам утре
                    Мисля, че повече "надолу" няма да има до 1.37, а там какво сабя покаже.

ПС. Любителите на USD/JPY много внимателно...... 86.00 за начало.
                    Last edited by valio1900; 12.09.2013, 21:23.

Коментар

• Добър вечер, предвид днешните движения на EUR/USD очаквам утре
                      Мнението ми води до фалит !

Коментар

• тя пе4атницата не е спирана никога и не знам защо на това се обръща такова внимание...дори напротив за да се избегне процесът на пе4атане Брадатия направо зарежда комповете на банките с цифри от клавиатурата
                        молим?айде нема нужда

Коментар

• Добре де... а що никой не вземе да помисли малко, аджеба, възможно ли е и защо да не намалят сега през септември печатарницата. И какви чудесни графики ще се получат.

Коментар

• Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнение
                            Още продавате това евро .... ще докарате беля. Фигурите ще са доста , но нагоре.
                            18 Септември наближава а очакванията са за ограничаване печатницата от ФЕД (това което чета е намалението да е в рамките на 10-15 млрд на месец). Данните от днес за еврозоната - много по-лоши от очакваните, молбите за помощи за безработни - данни доста по-добри от прогнозите - всичко това трябва да помага на долара (поне на теория е така)

Коментар

• Още продавате това евро .... ще докарате беля. Фигурите ще са доста , но нагоре.

Коментар

• ще го запомня,Благодаря......

Коментар

Working...
                                X