Пазаря много от рано взе да опъва ластъкя май бърза да направи връх преди да се изсипе тотално
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеБернаке требе да каже довечера с колко оборота спира печатницата.
Ако я спира дори и частично, ще бъде голямо изсипване.
Те оборотите май вече се знаят. Навсякъде пишат, че намалението ще е 10 млрд за дълговите книжа а лошите ипотеки ще продължат да ги изкупуват без намаление на оборотите. Големите чакат някаква яснота по скоро каква ще е политиката от тук насетне - дали това намаление ще е всичкото което ФЕД ще направи до март 2014 и тогава в зависимост от определени показатели (безработица, инфлация и т.н.) ще решава как да интервенира или от тук насетне всеки месец ще режат някакъв обем. Тука е заровено кучето! Ако почнат да режат всеки месец евробиковете отиват за курбан. Ако дялнат само 10 млрд, което вече е калкулирано може и да продължим нагоре.
Коментар
-
Късо. Днес е денят. Или ще е или няма да е.
Поздрав за всички къси.
http://www.youtube.com/watch?v=SyZD6G1EiZQ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЖив е Не видиш ли, че му изпуска памперсът и се буди посред нощите
Всъшност стана на МАМУН,
че времето застуде и е твое,
че почнаха да зреят БАНАНитУ!!!Ще черпя КРАДЛИВАТА МИЖАТУРКА малка биричка някога !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеЯ,Реда,жив ли си бря?
Аз мислих,че се пенсионира
Коментар
-
Първоначално изпратено от REDA Разгледай мнениеДобрю ютрю))
ЛЕГЕНДАРНОТО
1,3333333333333333333333333333333333333
не ще да го пусне наникъде!!!
Аз мислих,че се пенсионираАко един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Patilan Разгледай мнениеEUR/JPY скоро ке избухне ...
със взривна вълнаПарите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнениеспоред мен е прекупен,иска малко да коригира внимавай с кабела!
И купих малко паунд киви, че много продаден ми се вижда!chef
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеСамо 20-тина пипса, е и тва е нещо.
По-добре е от нищо.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от cheff Разгледай мнениеТая сутрин купих малко паунд долар и си чакам профита.
По-добре е от нищо.chef
Коментар
Коментар