IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ЕА

Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
    Разбрах за какво ме "захапа", но не ми се играе на такива игри
    НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ , ПРОСТО УСПЯХ ДА ИЗТЕГЛЯ ЕДИН ЕКСПЕРТ И ДОСТА ВРЕМЕ ГО ТЕСТВАХ ПРЕЗ МТ4 И УСПЯХ ДА ПОСТИГНА НАЙ НАКРАЯ 97% УСПЕВАЕМОСТ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВАЛУТИ В ИНТЕРВАЛ ОТ 1 ДО 2 МИН ПРЕДИ НОВИНИ ДО 2 МИН СЛЕД НОВИНАТА И ИСКАХ ДА ГО СПОДЕЛЯ. ПРИЯТЕН УИКЕНД НА ВСИЧКИ И КЪСМЕТ !!!

P.S. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ОПТИМИЗИРВАМ ЩЕ ПИША ПО КЪСНО КАКВО Е СТАНАЛО.

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
      134 връх на йената ли е ???
      Разбрах за какво ме "захапа", но не ми се играе на такива игри
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Днес е много вероятно да има сериозни разпродажби в евро/долар, но най-вече ще са след 17.00 часа, когато изтичат опциите.

Доста трейдъри ще предпочетат да затворят профит (имайки предвид покачването от сряда) поради две причини:

1. FED: Bullard said Fed never enshrined 7% unemployment, that was something
        Bernanke said. Sept was a 'close decision' and it's possible FOMC will be
        comfortable with small taper ahead
        . Yellen is an important player but all make
        contributions.
        Това е доста булиш за долара и дава "извинение" за масовите му покупки, дори и срещу златото.

2. Както и изборите за парламент в Германия през този уикенд. Там нещата могат да се объркат сериозно с евентуалния нов коалиционен партньор на Меркел и да посрещнем понеделника с голям гап от фигура надолу.

Успех и приятна почивка..
        Голям си! Евала! Помогна много. Нищо, че се драхме едно време.
        Но първо трябва да има финт нагоре за стоповете.

Коментар

• FOREXPRO

нещо да кажеш за моите 30 пипса на CAD
          i za us petrol

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
            Кое не е ясно?

Виж кога е писано, до тогава връх беше под 134...
            134 връх на йената ли е ???
            Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
              ...
              Я пак ...
              Кое не е ясно?

Виж кога е писано, до тогава връх беше под 134...

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
                Предполагам, че ще има още едно ходене нагоре в евро долар и като отворят Хамерикенците, ще започнат да разпродават еврото защото е петък и няма да рискуват през уй Кент-а
                Днес е много вероятно да има сериозни разпродажби в евро/долар, но най-вече ще са след 17.00 часа, когато изтичат опциите.

Доста трейдъри ще предпочетат да затворят профит (имайки предвид покачването от сряда) поради две причини:

1. FED: Bullard said Fed never enshrined 7% unemployment, that was something
                Bernanke said. Sept was a 'close decision' and it's possible FOMC will be
                comfortable with small taper ahead
                . Yellen is an important player but all make
                contributions.
                Това е доста булиш за долара и дава "извинение" за масовите му покупки, дори и срещу златото.

2. Както и изборите за парламент в Германия през този уикенд. Там нещата могат да се объркат сериозно с евентуалния нов коалиционен партньор на Меркел и да посрещнем понеделника с голям гап от фигура надолу.

Успех и приятна почивка..

Коментар

Яната с нов връх при еврото - 134, след данните за износа на Япония...
                  ...
                  Я пак ...
                  Last edited by Колчо Слепеца; 20.09.2013, 16:25.
                  Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Първоначално изпратено от VMMPETER Разгледай мнение
                    30пипса нагоре надоло мин
                    Предполагам, че ще има още едно ходене нагоре в евро долар и като отворят Хамерикенците, ще започнат да разпродават еврото защото е петък и няма да рискуват през уй Кент-а
                    Last edited by 4ono; 20.09.2013, 16:21.

Коментар

А какво ще стане

Интересува ме такава платформа - имам три новини за продаване и 4 за купуване
                      30пипса нагоре надоло мин

Коментар

• Първоначално изпратено от VMMPETER Разгледай мнение
                        Искам само да погледнете какво ще стане с петрола от 15:30 до 16:00 а ако някои се интересува от платформа за търговия с новини да пише правя последни тестове днес
                        А какво ще стане

Интересува ме такава платформа - имам три новини за продаване и 4 за купуване

Коментар

• 5%

Първоначално изпратено от deo Разгледай мнение
                          Колко точно е шанса на начинаещия форекс любител да спечели ?

http://portmoneto.com/index.php?t=1217
                          Лошото е че шанса е малък но след 2 до 3 акаунта изгорели ще наваксаш

Коментар

• 15:30 CAD NEWS !!!!

Искам само да погледнете какво ще стане с петрола от 15:30 до 16:00 а ако някои се интересува от платформа за търговия с новини да пише правя последни тестове днес

Коментар

• loooseri как сте много се кефя кат котировката стигне до някаде и се по4ват едни изказвания..ве4е про4етох 4343 или ако падне под 300 ве4е се говори за 0.88
                              молим?айде нема нужда

Коментар

• дневно дъно на дакс - 8666.66

Коментар

Working...
                                X