IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Очакванията ми за др седмица: днес до края на деня или в понеделник по някое време търсим връх под 1,3548 (текущите стойности са ок в това отношение). Следва предполагаемо дъно под 1,3495 (1,3470?), което смятам да купя. Дали ще се случат така нещата зависи много от изборите в Германия, но това ще го мислим, когато имаме нещо черно на бяло. При стойности над 1,3550 вероятно ще е друга играта.

При уверено слизане под 1,33 ще трябва внимателно да преоценим възходящият тренд от по- големите графики, което обаче не е на дневен ред в момента.

Коментар

• ...

...
      Last edited by zloblivi_podritvaniq; 20.09.2013, 19:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от anon6706 Разгледай мнение
        Днес е много вероятно да има сериозни разпродажби в евро/долар, но най-вече ще са след 17.00 часа, когато изтичат опциите.

Доста трейдъри ще предпочетат да затворят профит (имайки предвид покачването от сряда) поради две причини:

1. FED: Bullard said Fed never enshrined 7% unemployment, that was something
        Bernanke said. Sept was a 'close decision' and it's possible FOMC will be
        comfortable with small taper ahead
        . Yellen is an important player but all make
        contributions.
        Това е доста булиш за долара и дава "извинение" за масовите му покупки, дори и срещу златото.

2. Както и изборите за парламент в Германия през този уикенд. Там нещата могат да се объркат сериозно с евентуалния нов коалиционен партньор на Меркел и да посрещнем понеделника с голям гап от фигура надолу.

Успех и приятна почивка..
        пише SMALL taper , ако беше само taper , тогава има основания за покупки на долари въпреки 4е не е възможно да е само taper след изказването на фед в сряда

small зна4и незна4ително според мен и не е достатъ4но за да се купуват долари

Коментар

• Първоначално изпратено от VMMPETER Разгледай мнение
          НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ , ПРОСТО УСПЯХ ДА ИЗТЕГЛЯ ЕДИН ЕКСПЕРТ И ДОСТА ВРЕМЕ ГО ТЕСТВАХ ПРЕЗ МТ4 И УСПЯХ ДА ПОСТИГНА НАЙ НАКРАЯ 97% УСПЕВАЕМОСТ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВАЛУТИ В ИНТЕРВАЛ ОТ 1 ДО 2 МИН ПРЕДИ НОВИНИ ДО 2 МИН СЛЕД НОВИНАТА И ИСКАХ ДА ГО СПОДЕЛЯ. ПРИЯТЕН УИКЕНД НА ВСИЧКИ И КЪСМЕТ !!!

P.S. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ОПТИМИЗИРВАМ ЩЕ ПИША ПО КЪСНО КАКВО Е СТАНАЛО.
          Сега !!!
          Експертите се пишат на база графики за минали периоди. А тези графики са "техника" , не "фундамент"! Да , в графиките е отразен и фундамента , но за минали събития ( новини ) , които са интерпретирани различно спрямо останалите събития в тези различни моменти. Т.е. една новина е с различна тежест в зависимост от моментната ситуация.
          Новините са "фундамент" и следователно няма начин да се напише "експерт" за новини. Ако този експерт ти върши работа - ползвай го и печели . Но според мен това е плод на чиста случайност и е въпрос на време нещата да си дойдат на мястото.
          А ако си решил просто да продаваш някакъв "продукт" , някакъв "филосовски камък", то в тая материя винаги ще има "лапнишарани"!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ono Разгледай мнение
            Нещо като чукането. Освобождаване на напрежението.
            Чунче , Маранди питам !
            На мен по ми мяза на "временна импотетност" ! Чакаме или виаграта да подейства , или простата да се обади.

Коментар

• Първоначално изпратено от VMMPETER Разгледай мнение
              НЯМАМ НИЩО ПРОТИВ , ПРОСТО УСПЯХ ДА ИЗТЕГЛЯ ЕДИН ЕКСПЕРТ И ДОСТА ВРЕМЕ ГО ТЕСТВАХ ПРЕЗ МТ4 И УСПЯХ ДА ПОСТИГНА НАЙ НАКРАЯ 97% УСПЕВАЕМОСТ ЗА РАЗЛИЧНИТЕ ВАЛУТИ В ИНТЕРВАЛ ОТ 1 ДО 2 МИН ПРЕДИ НОВИНИ ДО 2 МИН СЛЕД НОВИНАТА И ИСКАХ ДА ГО СПОДЕЛЯ. ПРИЯТЕН УИКЕНД НА ВСИЧКИ И КЪСМЕТ !!!

P.S. ПРОДЪЛЖАВАМ ДА ГО ОПТИМИЗИРВАМ ЩЕ ПИША ПО КЪСНО КАКВО Е СТАНАЛО.
              прати го да го тествам
              молим?айде нема нужда

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
                А какво е "консолидация" ?
                Нещо като чукането. Освобождаване на напрежението.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                  При паунд има наченки за консолидация, при евро още няма - вероятно ще тестваме 1.36 първо. Чакаме за удобен вход там засега.

Успех!
                  А какво е "консолидация" ?

Коментар

• ТАТО с големи букви.

Ке ти гръмне стопа.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                      А какво ще стане

Интересува ме такава платформа - имам три новини за продаване и 4 за купуване

Коментар

Днес е много вероятно да има сериозни разпродажби в евро/долар, но най-вече ще са след 17.00 часа, когато изтичат опциите.

Успех и приятна почивка..
                        При паунд има наченки за консолидация, при евро още няма - вероятно ще тестваме 1.36 първо. Чакаме за удобен вход там засега.

Успех!

Коментар

Обикновено, преди големи новини, каквато беше решението на ФЕД в сряда, големите трейдъри правят страдъли с опции (обикновено краткосрочни 1-2-3 дни). Т.е. не разчитат на движение в определена посока, а на волатилността. Сега ще бранят печелившата част от страдъла - кол опцията. Така или иначе - пут опцията им е много далече от "парите".
                          Това е най-грубо казано.
                          Първо ще има издояване на късите и после цамбур.

Коментар

• Първоначално изпратено от Маргин Кольо Разгледай мнение
                            Това с опциите нещо не го разбирам... Пут ли са, кол ли са? Печелят или губят? Ще ги
                            упражняват или не? Защо биха довели до рапродажби? Ако някой има желание, нека обясни.
                            Обикновено, преди големи новини, каквато беше решението на ФЕД в сряда, големите трейдъри правят страдъли с опции (обикновено краткосрочни 1-2-3 дни). Т.е. не разчитат на движение в определена посока, а на волатилността. Сега ще бранят печелившата част от страдъла - кол опцията. Така или иначе - пут опцията им е много далече от "парите".
                            Това е най-грубо казано.

Коментар

Това с опциите нещо не го разбирам... Пут ли са, кол ли са? Печелят или губят? Ще ги
                              упражняват или не? Защо биха довели до разпродажби? Ако някой има желание, нека обясни.
                              Last edited by Маргин Кольо; 20.09.2013, 17:05.
                              Самтаймс люн, самтаймс уин......

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                                Разбрах за какво ме "захапа", но не ми се играе на такива игри
                                А, .. сакън ...
                                ас не хапя, само уточнявам ...
                                Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

Working...
                                X