Първоначално изпратено от panterata na pop folka
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Добро утро от мен.
Ако форума разрешава бих искал да споделя тук една система за форекс търговия с хеджиране. В момента я тествам на демо и много ме изненадва. Досега от 3 хеджа и трите са затворени с печалба. Сега съм пуснал 4, че взех да се блеща ей така.
Признавам си, че нямам никакъв практически опит в такъв тип търгуване и ще ми е интересно ако някой търгува така да даде някаква оценка - на какво се дължат положителните резултати досега - системата е добра или всичко е случайност.
За какво иде реч: След около месец ровене в книги, интернет, четени и т.н. за хеджиране попаднах на една простата системка: На дневна графика ЕМА 100 и 20 дефинират ъп тренд на паунд/йена. Чакаме цената да тества ЕМА 20 на часовата или 4 часа. Купуваме 2 лота. В същото време продаваме 1 лот в долар/йена и 1 лот паунд/долар. Целта е нов връх. Стопове няма. При даун тренд на дневна на паунд/йена - съответно продаваме 2 лота и купуваме по един в долар/йена и паунд/йена. Тука целта е ново дъно.
Тъй като смятам, че имам малък опит с реален акаунт - търгувам от около 1,5 година ми е много трудно да я оценя. Ще се радвам ако някой с повече опит даде оценка. При всички случаи теста на демо прдължава.
Успешен ден на всички спекуланти, днес и утре май ще е риск офф дей.
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеТака, не съм давал оценка нито имам намерение да давам , и този екземпляр който съм аз се смееше на това , как за порядъчните 10 мин. ти от къси мина на дълги ... а до това колко съм малък още съм на биберон . Аз не критикувам нито пък има някакво намерение да го правя, изразих си мнението/което за напред ще държа за себе си , след като съм те засегнал по някакъв начин/ Извинявай ако съм те обидил
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнениеаз се кефя на екземпляри които ми се смеят.това 50-60 пипа за нищо ги нямаш може би ама то не е като да чакаш 1.60 примерно или 1.22 и да чакаш с месеци или години.а и твърде си млад да даваш оценка на старотоSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениеaз на тези ти коментари се смея ,братле
Коментар
-
Първоначално изпратено от valio1900 Разгледай мнениеИ двете прогнози не се получиха. И сега?
Намирисвам, че увеличението на тавана на дълга няма да се приеме..... и тогава...
Но определено ще има развитие политическата криза в Италия.
Относно бюджета и дълга - повече го отдавам на ходове на републиканците. Та тогава ще има добри нива за къси
Успех!Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение1.3600 късоПървоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение1.3580 дългиSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от c1tss Разгледай мнениетака като гледам и ти не знаеш накъде отива
Коментар
-
Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнениеБат Берлускони тъй ще се остави да го цакат
Пък ако стане друго, то Драги ще помага с пресконференцията от 15:30
Намирисвам, че увеличението на тавана на дълга няма да се приеме..... и тогава...Last edited by valio1900; 02.10.2013, 23:12.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобре дошли на 1.3600 и честито на печелившитеНе е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от panterata na pop folka Разгледай мнение1.3580 дългиSome people act stupid, some people don't act (ಠ_ಠ)
Коментар
-
Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнениеДобре дошли на 1.3600 и честито на печелившите
Коментар
Коментар