Първоначално изпратено от Felbuzz
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Валутна търговия - FOREX
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнениеСпоред мен освен французите другият фактор е спадът на петрола, Европа като вносител си е на жива далавера ако се задържат тия нива при нефта
Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
- 1 like
Коментар
-
Кафеви гащи,всеки трябва да има,инак става много.....
Стигна нивата предвидени от Стамбата,според моя брокер -1.09795
Ако има някаква логика и съотнесем положението с резултатите от изборите във Фрнция от миналия Уикенд,след очакваната победа на Макрон,в понеделник трябва да сме още нагоре.
Тук обаче,идва някой и казва,пазара вече го е отиграл,ще бъдем даже надолу.
Хубаво ама и при победа на Льо Пен,пак сме надолу.....
Май посоката е само една а?
Ще поживеем, ще видим.
Не е препоръка.Last edited by hemilio; 04.05.2017, 22:20.Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнениеПреди малко си отмених поръчката, защото 2 от трите ми брокера, пуснаха съобщение за увеличение на марджина - съответно 3 пъти , а другият 4 пъти. Нещо не ме кефи тази работа, не че нямам досатъчно пари в сметките, ама защо да затварям тези пари в марджин . А според мен ще имаме гап от 20-тина пипса и само шум за нищо .
Така че явно ще отварям нови позиции другата седмица
Успех на всички
Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Преди малко си отмених поръчката, защото 2 от трите ми брокера, пуснаха съобщение за увеличение на марджина - съответно 3 пъти , а другият 4 пъти. Нещо не ме кефи тази работа, не че нямам досатъчно пари в сметките, ама защо да затварям тези пари в марджин . А според мен ще имаме гап от 20-тина пипса и само шум за нищо .
Така че явно ще отварям нови позиции другата седмица
Успех на всички
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеТака е Форексу не е за всеки
Коментар
-
Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение
изтрепа стоповете на дългите и сега ще върне нагореТова което аз построих , вие не може даже да го боядисате
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеКо стана с eur/usd ? защо така бря ? ново годишно дъно ? некой да знае оти ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнениеКо стана с eur/usd ? защо така бря ? ново годишно дъно ? некой да знае оти ?
Коментар
Коментар