IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
    Според мен освен французите другият фактор е спадът на петрола, Европа като вносител си е на жива далавера ако се задържат тия нива при нефта
    Най-важният фактор ,че Тръмп заяви политика за евтин долар и ФЕД послушно изпълнява.

Коментар

• Първоначално изпратено от Felbuzz Разгледай мнение
      Според мен освен французите другият фактор е спадът на петрола, Европа като вносител си е на жива далавера ако се задържат тия нива при нефта
      Аз помня,кога петрола беше над 100$, а еврото брше 1.3$ ,така,че този фактор нещо ми куца.

Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• ей сега ако еврака чукне уникалното 1,0987654321 ще ми изпълни душата
        Last edited by the architect; 05.05.2017, 14:22. Причина: бреййй това много падна бе

Коментар

• Според мен освен французите другият фактор е спадът на петрола, Европа като вносител си е на жива далавера ако се задържат тия нива при нефта

Коментар

• Кафеви гащи,всеки трябва да има,инак става много.....

Стигна нивата предвидени от Стамбата,според моя брокер -1.09795

Ако има някаква логика и съотнесем положението с резултатите от изборите във Фрнция от миналия Уикенд,след очакваната победа на Макрон,в понеделник трябва да сме още нагоре.

Тук обаче,идва някой и казва,пазара вече го е отиграл,ще бъдем даже надолу.

Хубаво ама и при победа на Льо Пен,пак сме надолу.....
            Май посоката е само една а?
            Ще поживеем, ще видим.

Не е препоръка.
            Last edited by hemilio; 04.05.2017, 22:20.
            Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novakat Разгледай мнение
              Преди малко си отмених поръчката, защото 2 от трите ми брокера, пуснаха съобщение за увеличение на марджина - съответно 3 пъти , а другият 4 пъти. Нещо не ме кефи тази работа, не че нямам досатъчно пари в сметките, ама защо да затварям тези пари в марджин . А според мен ще имаме гап от 20-тина пипса и само шум за нищо .
              Така че явно ще отварям нови позиции другата седмица
              Успех на всички
              Браво ТАТОвото ......че от днес си сложил кафевите гащи.
              Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• Преди малко си отмених поръчката, защото 2 от трите ми брокера, пуснаха съобщение за увеличение на марджина - съответно 3 пъти , а другият 4 пъти. Нещо не ме кефи тази работа, не че нямам досатъчно пари в сметките, ама защо да затварям тези пари в марджин . А според мен ще имаме гап от 20-тина пипса и само шум за нищо .
                Така че явно ще отварям нови позиции другата седмица
                Успех на всички

Коментар

• Сложих една чакаща къса от 1.0980 при евро/долар.
                  Мисля че днес може и да пробва да се качи малко повече.
                  Успех на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
                    Така е Форексу не е за всеки
                    Има нещо такова, ТАТО.....

Коментар

• Първоначално изпратено от jorkata_pz Разгледай мнение

изтрепа стоповете на дългите и сега ще върне нагоре
                      Така е Форексу не е за всеки

Коментар

Ко стана с eur/usd ? защо така бря ? ново годишно дъно ? некой да знае оти ?
                        изтрепа стоповете на дългите и сега ще върне нагоре

Коментар

Ко стана с eur/usd ? защо така бря ? ново годишно дъно ? некой да знае оти ?
                          EUR/ITL ле?

Коментар

• Ко стана с eur/usd ? защо така бря ? ново годишно дъно ? некой да знае оти ?

Коментар

• Паунда май намери някакво дъно и сега очаквам сериозна корекция, особено в кроса EUR/ GBP!?

Коментар

• Преди малко ми затвори на 10 пипса загуба дългата от през нощта при евро/паунд.
                                Бях сложил плаващ стоп 47 пипса, но уви. До следващият тираж
                                Успех на всички

Коментар

Working...
                                X