If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазарт или не?
Не знам, колега - вие сте специалистите - вие ще кажете.
П.П. По принцип не се сещам, ама поне от 6-12 месеца нямам затворена позиция на минус, а па на платформата ми има една опция, където да ми следят денса как се прави.
Учудващо имам над 10 души там от цял свят, дет' ме копират без да ги познавам. Нямам представа - сигурно са изтрещяли 'орицата да копират неграмотник кат' мИня.
Ъъ .. в профила ми пише - медиум риск с едни %-ти там дет' се правят месечно.
Бе, луди да искаш - добре, че сте вие да ни светвате как се прави
Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазартен или не? Ако е хазарт с 20 пипса, ще е хазарт и с 220. Иванчо си е Иванчо и с къса и с дълга коса...
Опитваш се да бъдеш ироничен, но пишеш глупости. Отново. Все още ходя с празни ръце, носейки брадва.
Не съм, бря - загрижен съм.
В края на предния месец ви пуснах прогнозата за евро/долар като я правих беше 1.38 писах 1.35 и разширение към 1.33.
П.П. Колегата блял гаргите тогава и сега ме просълзи с отиграване за 30 пипа и 20 пипа стоп лосс - пълен хазарт по много причини.
Всеки има право да се набутва, както прецени за добре. Важното е да му е хубаво
П.П.П. Па, тИбя не те чета не разбра ли? Ма, оспами темата на Стамбата с простотии за Айнщайн и Дзън-будизма, налЕ?
---------------------------------------------------------
Научи се да пишеш кратко и ясно - виждаш го момчето 3-5 реда - бам 1-2 картинки и толкоз - всичко по същество.
Кат' се научиш така - може и да те прочета някой ден - дотогава те прескачам кат' ти видя лигавите простотии. Ходи на курс по литературно творчество - там повече може да те оценят.
Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазартен или не? Ако е хазарт с 20 пипса, ще е хазарт и с 220. Иванчо си е Иванчо и с къса и с дълга коса...
Опитваш се да бъдеш ироничен, но пишеш глупости. Отново. Все още ходя с празни ръце, носейки брадва.
Коментар