IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ТАТО предлага да видим какво прави КАКА 200 на дейли 3217
    Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

• В 22:30 - Fed Chairman Bernanke Speaks - идеално време за спиране на печатницата
      Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от hemilio Разгледай мнение
        Има надежда
        Е, ся ако ме питаш тоя кабел за къв чеп е щръкнал кат' *уй и не пада и аз не мо'а ти кажа да'е ...

Коментар

• Първоначално изпратено от ggnore13 Разгледай мнение
          Май стъпнаха вече Дай съвет за кивито, да го чакам ли още или отсега да му перна дългата?
          Сега вече первай кивито в 0.8275 стоп лосс го дръпни на 0.81

Успех!

П.П. Добре, че сте вие - иначе тия хейтърчета ме побъркват - "хвалел" съм - що за идиот трябва да си - т'ва ми е най-слабите седмични резултати.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Привет, Земляк!

Има и такива дни - чака се с кеш - кой ще стъпи първи накриво

П.П. Тая седмица се гледах само 15% към акаунта добавени - направо си е за срам.

Успех!
            Хайде сега, Драгомирчо, не се хвали

Коментар

Привет, Земляк!

П.П. Тая седмица се гледах само 15% към акаунта добавени - направо си е за срам.

Успех!
              Май стъпнаха вече Дай съвет за кивито, да го чакам ли още или отсега да му перна дългата?

Коментар

• Първоначално изпратено от ATILA Разгледай мнение
                Баси! Цял ден маркета е като парализиран.... 10 пипса рейнджове...
                Явно всички чакат големите да си изиграят сценария...
                Привет, Земляк!

Успех!

Коментар

• Баси! Цял ден маркета е като парализиран.... 10 пипса рейнджове...
                  Явно всички чакат големите да си изиграят сценария...

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                    Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазарт или не?
                    Не знам, колега - вие сте специалистите - вие ще кажете.

П.П. По принцип не се сещам, ама поне от 6-12 месеца нямам затворена позиция на минус, а па на платформата ми има една опция, където да ми следят денса как се прави.

Учудващо имам над 10 души там от цял свят, дет' ме копират без да ги познавам. Нямам представа - сигурно са изтрещяли 'орицата да копират неграмотник кат' мИня.

Ъъ .. в профила ми пише - медиум риск с едни %-ти там дет' се правят месечно.

Бе, луди да искаш - добре, че сте вие да ни светвате как се прави

Коментар

• Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазарт или не?

Мога кратко, мога и дълго. И все още ходя с празни ръце, носейки брадва. Брадвата е все така остра, а ти все така не научаваш нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от blqblq Разгледай мнение
                        Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазартен или не? Ако е хазарт с 20 пипса, ще е хазарт и с 220. Иванчо си е Иванчо и с къса и с дълга коса...

Опитваш се да бъдеш ироничен, но пишеш глупости. Отново. Все още ходя с празни ръце, носейки брадва.
                        Не съм, бря - загрижен съм.

В края на предния месец ви пуснах прогнозата за евро/долар като я правих беше 1.38 писах 1.35 и разширение към 1.33.

П.П. Колегата блял гаргите тогава и сега ме просълзи с отиграване за 30 пипа и 20 пипа стоп лосс - пълен хазарт по много причини.

Всеки има право да се набутва, както прецени за добре. Важното е да му е хубаво

П.П.П. Па, тИбя не те чета не разбра ли? Ма, оспами темата на Стамбата с простотии за Айнщайн и Дзън-будизма, налЕ?
                        ---------------------------------------------------------

Научи се да пишеш кратко и ясно - виждаш го момчето 3-5 реда - бам 1-2 картинки и толкоз - всичко по същество.

Кат' се научиш така - може и да те прочета някой ден - дотогава те прескачам кат' ти видя лигавите простотии. Ходи на курс по литературно творчество - там повече може да те оценят.

Поздрави!

Коментар

• Има надежда
                          Ако един проблем може да се реши с пари,той не е проблем-той е разход.

Коментар

А бе успешен хазарт от мИня - с 20 пипа стоп лосс
                            Какво общо има м/у размера на стопа и това, дали даден начин на търговия е хазартен или не? Ако е хазарт с 20 пипса, ще е хазарт и с 220. Иванчо си е Иванчо и с къса и с дълга коса...

Опитваш се да бъдеш ироничен, но пишеш глупости. Отново. Все още ходя с празни ръце, носейки брадва.

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                              EUR/JPY

Още ли си на USD/JPY?
                              Да вчера взимах от дългите но изпуснах късо а днес ден на майстора не знам на къде ще я подкарат. Никей мн я дърпа надолу

Коментар

• Първоначално изпратено от hristo72 Разгледай мнение
                                Някой търгува ли йената
                                EUR/JPY

Още ли си на USD/JPY?
                                Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

Working...
                                X