Първоначално изпратено от Teo88
Разгледай мнение
И, как го планирате /хипотетично/ един такъв бизнес? Не ме интересуват подробности, а основите му. Дали клиентът ви дава примерно 1000 единици, а от тях вие отделяте хонорара си, а с останалите откривате позиции /т.е. - вземате хонорара си, преди да има някакъв резултат/, ИЛИ - на което ще държи клиентът - хонорара - при реализиране на профита?..., А КАКВИ ГАРАНЦИИ ще има клиентът, че нещо не се сещам скоро да съм срещал хора, които носят едни чанти с пари, които питат за "преуспели" трейдъри, на които да ги харижат в тоя момент?
Убеден съм, че всеки НОРМАЛНО МИСЛЕЩ човек с пари, би поискал - именно като кредитодател - "преуспелият" трейдър да заложи в негова полза - равностойността на някоя недвижимост, или друга ценна придобивка.
Не говоря горното, за да чешем езици, а точно, защото има институции с клиенти с пари, които търсят ТОЧНО ИСТИНСКИ преуспели трейдъри... /само че, парите на клиента са по сметка на същите институции и не се виждат в брой, а и тези институции също не работят за без пари..., а и - за да те наемат - би трябвало да покажеш движението на акаунта си за известно време назад.../... Такива неща, за който има дупе /както се казва/...
Та, стиска ли им на "преуспелите" трейдъри? /защото на мен ми е ясно, че лафаджии - мноооогоооо/
Коментар