IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Валутна търговия - FOREX

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тато стрляли една къса за едно коледно прасе
    Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Зоната на пробива на мивинг 21 е 35.37 и на 1 час подкрепа на късите 35.50 ....вход къс стоп на 35.50 за тест на 34,40 и дъното на 34 .... Където ако видим пробив става онтересно. Все още мувинг 100 е под 400 на 30 мин и както мувинг 50 е под всички на 1 час
      Животът е огледало.....усмихвай се

Коментар

• Първоначално изпратено от ТАТО Разгледай мнение
        Не бре Драги току що ми се обади по телефона и хортува че са сменили сценария в последния момент да увлекат цацата .Той сега щял да гръмне с пистолета и даде старт на спускането
        пп. Каза да се спускаме от 3535 надоле бърже бърже
        1.36 днес със лекота

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
          Оказа се не писта, а шанца...
          Не бре Драги току що ми се обади по телефона и хортува че са сменили сценария в последния момент да увлекат цацата .Той сега щял да гръмне с пистолета и даде старт на спускането
          пп. Каза да се спускаме от 3535 надоле бърже бърже
          Last edited by ТАТО; 22.11.2013, 12:28.
          Това което аз построих , вие не може даже да го боядисате

Коментар

започваме с немската и продължаваме по пистата на Драги
            Оказа се не писта, а шанца...
            Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

• Първоначално изпратено от absfresh Разгледай мнение
              Текущо 1.34956, може да се прибере 1/2 , другите стоп на 0, че много важно Ифо се очаква от Германия. Повече няма да я управлявам позицията. Лимит на 1.3595, или нулев стоп или лимит.
              Пет фигури стоп и три цел говорят сами за себе си. Подобни параметри на прогноза (не на сделка) са показателни, че се приказва нещо, което не се разбира.

Безсмислено е да наливаш в празно канче...

При УЧИТЕЛЯ Нанин дошъл посетител, за да го пита за смисъла на учението Дзен. Но вместо да слуша, той непрекъснато говорел за собствените си разбирания.
              След някое Време Нанин поднесъл чай. Налял чашата на госта, но продължил да налива и след напълването й. Накрая гостът не издържал.
              — Не Виждате ли, че е пълна догоре? — попитал той. — Не може да поеме повече.
              —Точно така — отвърнал Нанин и най-после спрял да налива. — Също като тази чаша и ти си преизпълнен с твоите собствени идеи. Как можеш да очакваш от мен да ти дам учението Дзен, щом не ми предлагаш празна чаша?

Коментар

• Първоначално изпратено от FxProST Разгледай мнение
                По коя писта - немската 11:00 или на Драги - 11:30 или и двете
                започваме с немската и продължаваме по пистата на Драги

Коментар

Приказка е еврото в момента. Има бай на 3459, стоп на 3443, цел поне 3650. РР поне 13
                  Текущо 1.34956, може да се прибере 1/2 , другите стоп на 0, че много важно Ифо се очаква от Германия. Повече няма да я управлявам позицията. Лимит на 1.3595, или нулев стоп или лимит.

Коментар

ТАТО предлага да слагате ските веке голям шуссссс
                    По коя писта - немската 11:00 или на Драги - 11:30 или и двете
                    Парите не ме вълнуват. Те ме успокояват!

Коментар

ТАТО предлага да слагате ските веке голям шуссссс
                      поне засега се очертава да качва пък да видим

Коментар

• ТАТО предлага да слагате ските веке голям шуссссс

Коментар

• Маранди, нито сме браточки, нито някакви роднини.

Много си предубеден човек. Когато съм започвал форекса нито е имало курсове, нито дори е имало хора в бг, от които да попия опит.

Какви 2%, какви 180%. Ще ти кажа, ще спечеля 0.9% ако хвана 200 точки профит, ще загубя 0.072% от сметката, ако падне стопа. Гледам, че 7 часа по-късно още стои.

Кажи за паунд /йена кво правим, момчето потъва, а днес му предстои нова порция и така до, ти си знаеш къде.

Коментар

Приказка е еврото в момента. Има бай на 3459, стоп на 3443, цел поне 3650. РР поне 13
                            Мхмъ ... личи си школовката на форекс курсовете у БГ-стан - само дет' нямате БГ брокер, а фрайчайзи на чужди брокита като родни платформи.

И викаш ..:

Шъ ръгате стоп лосс безрисково за 2% - па, шъ печелите кат' ненормални - по 180% профит и така всеки милиардер за 2 години ( даже няма и толкоз ).

Демек са ви продали хем страха от загуба - хем лакомията за печалба и сте си платили - налЕ? И за курсо?

П.П. За съжаление в риъл тайм нещата са малко по-различни, браточка

Много се хилих като ми пратиха и на мен такава покана - не съм отговарял да не ги обидя орицата, ама викам си - то ако отида там те на мен трябва да плащат да'е за лекциите дет' ще им дръпна - па тия и 200 кинта ми сакат за "кур"(с) .. че да им слушам и глупостите

Смешно ми е с тия 15 пипа, браточка и си на подухване от пазара - не от кашляне или кихане.

А, все едно си изпускаш дима от цигарата - 0.15-0.30 атмосфери се води това като налягане - ма ти няма и това откъде да знаеш ( ъъ ... смигам )

П.П.П. Вуйчето ( щот' си го обичам вчера затова му се карах къв е тоя вход в 1.3440 - и да го затваря на 30 пипа днес.

Днес поредния денсър - влязъл от 1.3459 даже с 15 пипа стоп лосс ...

Т'ва комар ли е, браточка според тИбя? Или ...?
                            Last edited by marandi; 22.11.2013, 03:38.

Коментар

• Приказка е еврото в момента. Има бай на 3459, стоп на 3443, цел поне 3650. РР поне 13

Коментар

• [QUOTE=Хирурга;1059539521]
                                Първоначално изпратено от ВУЙЧО Разгледай мнение
                                Добра ви вечер , рано е още да се каже ще я бъде ли дългата , трябват ми още
                                2 сигнала за да бъда по уверен в думите си , първо - пробив на 1.3470-80 , и второ -
                                пробив на 1.3580 , нормално е около тези зони да се създаде малко напрежение .
                                Минем ли 1.3580 съм готов да се обзаложа за 1.4000 [/

Как
                                тази вечер потегляме към 1.33

Коментар

Working...
                                X